Coronavirus - România: 500273 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

TOP 10 reduceri la bijuterii de la Elefant.ro

Thursday, 18 August 2016, 09:44 Sursă: REALITATEA.NET

Întreaga listă de reduceri bijuterii de la Elefant.ro o găsiți LA ACEST LINK.

Reducere 57%. Drop Earrings. Cercei din argint silver 925; Culoare: argintiu; Dimensiuni(cm): 2; Ideali pentru o tinuta eleganta. Mai multe detalii și întreaga listă de reduceri bijuterii de la Elefant.ro găsiți LA ACEST LINK.

Reducere 60%. Chain with Pendant. Colier din argint silver 925; Accesorizat cu pietre de zirconiu; Culoare: argintiu; Dimensiuni(cm): 4,5; Ideal pentru o tinuta eleganta. Mai multe detalii și întreaga listă de reduceri bijuterii de la Elefant.ro găsiți LA ACEST LINK

Reducere 72%. Cercei cristal. Cercei din argint 925 placati cu rodiu; Culoare: argintiu; Accesorizati cu pietre de zirconiu; Dimensiune cercei (mm): 5,25; Intretinere: A se evita contactul cu alcool, parfum, acetona, detergent, suprafete abrazive. Mai multe detalii și întreaga listă de reduceri bijuterii de la Elefant.ro găsiți LA ACEST LINK.

Reducere 60%. Inel Guess UBR71207S. Inel din metal placat cu rodiu; Diametru (mm): 16. Mai multe detalii și întreaga listă de reduceri bijuterii de la Elefant.ro găsiți LA ACEST LINK.  

Reducere 72%. Cercei cristal. Cercei din argint 925 placati cu rodiu; Culoare: auriu; Accesorizati cu pietre de zirconiu; Dimensiune cercei (mm): 7,2. Mai multe detalii și întreaga listă de reduceri bijuterii de la Elefant.ro găsiți LA ACEST LINK.

Reducere 62%. Bratara cu margele. Bratara din otel inoxidabil; Dimensiuni (cm): 19; Produsul este livrat in cutie personalizata. Mai multe detalii și întreaga listă de reduceri bijuterii de la Elefant.ro găsiți LA ACEST LINK

Reducere 50%. Inel cristal. Inel din otel inoxidabil, accesorizat cu pietre tip cristal; Produsul este livrat in cutie personalizata. Mai multe detalii și întreaga listă de reduceri bijuterii de la Elefant.ro găsiți LA ACEST LINK

Reducere 62%. U.S. POLO ASSN. Bratara love. Bratara din otel inoxidabil; Dimensiuni (cm): 17,5; Produsul este livrat in cutie personalizata. Mai multe detalii și întreaga listă de reduceri bijuterii de la Elefant.ro găsiți LA ACEST LINK.

Reducere 63%. U.S. POLO ASSN. Bratara Love. Bratara din otel inoxidabil; Dimensiuni (cm): 19; Produsul este livrat in cutie personalizata. Mai multe detalii și întreaga listă de reduceri bijuterii de la Elefant.ro găsiți LA ACEST LINK.

Reducere 56%. ORPHELIA. Bracelet. Bratara din argint silver 925; Culoare: argintiu; Dimensiuni(cm): 18; Ideala pentru o tinuta eleganta. Mai multe detalii și întreaga listă de reduceri bijuterii de la Elefant.ro găsiți LA ACEST LINK

 

 

 

Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL