Coronavirus - România: 1452 de cazuri confirmate

Telefonul care ar putea aduce SFÂRȘITUL Sony. Greșeala pe care au făcut-o japonezii cu Xperia Z3

Tuesday, 28 October 2014, 10:54 Sursă: REALITATEA.NET

Cei de la Sony s-au făcut remarcați târziu pe piața de smartphone-uri high-end. Primul telefon care a atras cu adevărat atenția și care a reușit să iasă în evidență a fost Sony Xperia Z. În momentul în care i-am scris review-ul, l-am numit”samuraiul din sticlă”.

Cum arată ”samuraiul” două generații mai târziu? Cam la fel. Știe să facă mai multe, dar nu mai are suficientă forță să învingă adversari precum LG G3 sau iPhone 6 și nici nu mai face față vremurilor.

Sony Xperia Z3 are o configurație aproape indentică cu Sony Xperia Z2. Vorbim despre un smartphone cu ecran de 5,2 inch și rezoluție full HD. Sub acesta găsim un  procesor Snapdragon 801 de 2,5Ghz (la Xperia Z2 găsim tot un Snapdragon 801, dar de 2,3Ghz) și o memorie RAM de 3GB. Diferența de 0,2Ghz nu va fi resimțită de utilizatori, ambele telefoane comportându-se excepțional în jocuri și aplicații.

Ambele smartphone-uri au exact același design – față și spate din sticlă, margini din aluminiu – dar dimensiunile lor sunt ușor diferite. Mai exact, Sony Xperia Z3 are o grosime de 7,3mm, iar Xperia Z2 măsoară 8,2mm. Z3 este și mai ușor decât Z2, cântărind 152 de grame, față de 163 de grame.

Nu sunteți impresionați? Ei bine, nici noi. Lista poate continua. Pe Sony Xperia Z3 avem o cameră frontală de 2,2MP și una principală de 20,7MP. Ei bine, la fel și pe Z2, singura diferență fiind lentila nouă din Z3, care are un unghi mai larg.

Diferențele minore dintre cele două telefoane nu ar trebui să ne mire, având în vedere că au fost lansate la distanță de numai șase luni. Nu pot, totuși, să nu mă întreb...

Citește review-ul smartphone-ului care ar putea duce compania la faliment
Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL