Coronavirus - România: 55241 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Surpriză de proportii la PROTV: Bobonete va prezenta o emisiune. "Ne vom distra, vom râde mult"

Thursday, 14 July 2016, 11:02 Sursă: REALITATEA.NET

Mihai Bobonete va fi pe scena de la VOCEA ROMÂNIEI JUNIOR, în timp ce Robert Tudor va fi alături de copii, în culise.

"Iubesc copiii și abia aștept să fiu în mijlocul lor în primul sezon VOCEA ROMÂNIEI JUNIOR. Ne vom distra, vom râde mult și vom asculta cele mai bune voci ale noii generații. Avem trei antrenori cu experiență, care îi vor ajuta pe cei mici să meargă mai departe indiferent de rezultat și să nu renunțe la visul de a cânta, iar eu și Robert vom fi alături de ei și le vom aduce românilor un show de neuitat”, a spus Mihai Bobonete, potrivit paginademedia.ro.

"Sunt bucuros să prezint această emisiune, care va intra în casele tuturor românilor, alături de prietenul și nașul meu, Mihai Bobonete. Să lucrez cu copiii este ceea ce iubesc să fac. Știu că voi plânge de bucurie și de uimire pentru acești copii, care vor veni să cânte cu voci de înger. Aștept cu nerăbdare să începem filmările și, dacă cei mici ne vor uimi cu vocile lor, eu îi voi încânta pe toți cu numere de magie. Va fi o VOCEA ROMÂNIEI JUNIOR magică!", a completat Robert Tudor.

Juriul competiţiei VOCEA ROMÂNIEI JUNIOR va avea trei membri: Inna, Marius Moga și Andra. Preselecţiile pentru VOCEA ROMÂNIEI JUNIOR au început deja.

Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL