Coronavirus - România: 697898 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Suplimentul care întărește sistemul imunitar, pus în vânzare de Institutul Cantacuzino. Cui se adresează și cât va costa

Wednesday, 02 December 2020, 08:51 Sursă: Realitatea.net

Suplimentul alimentar Orostim HV se adresează în special persoanelor și copiilor cu infecții respiratorii, dar și celor din categoria a treia de vârstă, care au imunitate scăzută.

Specialiștii recomandă să fie utilizat în cure. Mai exact, patru cure lunare a câte 10 zile. Pentru adulți este recomandat un comprimat pe zi, iar pentru copii un comprimat la două zile.

În ceea ce privește lupta cu virusul SARS-CoV-2, încă nu a fost demonstrată eficiența sa nici în prevenția, dar nici în tratamentul bolii, însă poate fi considerat un ajutor datorită faptului că întărește sistemul imunitar și previne altor infecții respiratorii. 

Suplimentul Orostim HV este pus de astăzi în vânzare. O cutie pentru adulți costă 80 de lei, iar prețul uneia pentru copii este de 60 de lei. 

Vă reamintim că în dezvoltare la Institutul Cantacuzino din Capitală se află și un vaccin antigripal, care ar putea fi pus pe piață anul viitor, potrivit managerului instituției, colonel doctorul Florin Oancea. Potrivit acestuia, în prezent vaccinul se află în teste. În plus, spune Oancea, Polidinul, a cărui licență de producție a fost suspendată în urmă cu nouă ani, ar putea fi reintrodus pe piaţă ca supliment alimentar.

Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL