Coronavirus - România: 691488 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Supa de OASE. Tot ce trebuie să ştii despre cel mai vechi LEAC din lume. Vindecă zeci de boli!

Wednesday, 17 February 2016, 12:58 Sursă: REALITATEA.NET

Beneficiile supei de oase sunt numeroase și extinse și includ vindecarea intestinului permeabil, controlarea intoleranțelor și a alergiilor, reducerea celulitei și îmbunătățirea sistemului imunitar.

Toate supele de oasele, indiferent că este vorba de carne de vită, de pui, miel sau pește, sunt incluse în dietele tradiționale din multe culturi și bază a unor bucătării rafinate. Acest lucru se datorează densității de nutrienți din supa de oase, care este, de asemenea, ușor de digerat, aromată și cu proprietăți curative.

Supa de oase era unul dintre felurile în care strămoșii noștri foloseau în alimentație fiecare parte a unui animal. Oasele și măduva, pielea și picioarele, tendoanele și ligamentele, pe care nu le puteau consuma direct, le fierbeau la foc mic și consumau întregul amestec. Această fierbere face ca oasele și ligamentele să elibereze compușii de vindecare, cum ar fi colagenul, prolina, glicina și glutamina.

Cercetătorii în nutriție Sally Fallon și Kaayla Daniel de la Weston A. Price Foundation susțin că supa de oase conține minerale pe care organismul le poate absorbi cu ușurință: calciu, magneziu, fosfor, siliciu, sulf și altele. Un studiu efectuat pe supa de oase de pui la University of Nebraska Medical Center a arătat că aminoacizii conținuți au capacitatea de a reduce inflamația în sistemul respirator și de a îmbunătăți digestia, scrie ziaruldesanatate.ro. De asemenea, cercetarea a constatat și stimularea sistemului imunitar și vindecarea unor afecțiuni, precum astmul, alergiile sau artrita.

Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL