Suntem în plină furtună retrogradă. Echilibrul zodiilor, dat peste cap

Monday, 07 October 2019, 12:11 Sursă: REALITATEA.NET

Sigur nu știai că în perioada aceasta ne aflăm în plină furtună retrogradă, deoarece nici astrologii nu vorbesc prea mult despre acest eveniment.

Adaugă părerea ta

Dar cum ar putea să nu apară schimbări remarcabile în evoluția noastră, atunci când nu mai puțin de șapte planete se află în poziție retrogradă? Până în 2023, Uranus, Neptun și Pluto, la care se adaugă recent Jupiter și Saturn, sunt de aceeași parte a cerului (ca poziție aparentă în zodiac, față de pământ). Mercur, Venus și Marte încep să se adauge acestei pentade, cu o intensitate maximă a furtunii începând cu data de 31 octombrie a acestui an, când Mercur devine complet retrograd.  

Berbecul își adună forțele

Nativii Berbeci sunt profund conectați cu lumea lor interioară, iar furtuna retrogradă îi aduce și mai aproape de resursele personale. Fiind copilul Zodiacului, Berbecul poate accesa cel mai ușor izvoarele energetice din cosmosul său interior, de aceea este adesea impulsiv și năvalnic. Luna octombrie va fi încărcată de energii pozitive, care îl vor ajuta pe Berbec să-și pună toate planurile în aplicare.

Taurul se conectează la sinele profund

O bună perioadă, Taurul a acționat la suprafața lucrurilor, dar acum se retrage din fața furtunii retrograde către interior. Venus, planeta sa protectoare, se adaugă mersului retrograd al giganților planetari, dând o notă de grație și frumusețe. Iată de ce Taurul devine în această perioadă foarte sensibil și accesează o înțelepciune străveche, care-l ajută să treacă peste orice greutate, mai ales legată de serviciu sau sănătate.

Citește continuarea pe divahair.ro.