Coronavirus - România: 55241 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Sucul de cartof crud, perfect pentru frumuseţea ta

Thursday, 21 September 2017, 09:50 Sursă: REALITATEA.NET

Iată cum poţi include în ritualul tău de beauty sucul de cartof crud şi care sunt beneficiile acestuia, potrivit unica.ro.
Deoarece este alcalin, detoxifiant, bogat în vitamine şi minerale, şi conţine chiar şi o serie de antioxidanţi, sucul de cartofi este ideal pentru piele. Mai exact, sucul de cartof crud poate preveni îmbătrânirea prematură a tenului, hidratează pielea uscată, curăţă tenul de impurităţi, acţionând ca un demachiant natural, tonifică pielea şi te ajută chiar să lupţi împotriva inesteticelor pungi de sub ochi.

Tot ce trebuie să faci pentru a te bucura de aceste beneficii este să storci unul sau mai mulţi cartofi şi să îţi tamponezi delicat tenul cu o dischetă demachiantă îmbibată în sucul proaspăt. Desigur că poţi folosi acest suc şi în diverse combinaţii, pentru tratamentele naturale pe care ţi le faci singură. De exemplu, pentru o loţiune tonică excelentă, poţi amesteca sucul de cartof cu puţin suc de lămâie, iar în felul acesta te vei bucura şi de parfumul delicat al lămâii.

Trebuie să ştii că poţi să mai foloseşti sucul de cartof crud şi pentru păr. După cum spuneam, conţine multe vitamine şi minerale – A, B, C, calciu, potasiu, fier – fiind excelent în tratamentele naturale pentru revitalizarea firului de păr. Oferă textură şi strălucire părului degradat şi te poate ajuta chiar şi în problemele legate de căderea părului.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL