Coronavirus - România: 222559 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Studiu: Un român cheltuie în medie 10 lei pentru micul dejun. Tinerii nu mănâncă dimineaţa

Friday, 16 December 2016, 21:24 Sursă: REALITATEA.NET

Potrivit studiului, 52% din români alocă în medie 10 lei pe zi pentru micul dejun, 56% fiind adulţi de peste 40 de ani, care consumă micul dejun regulat. Mai mult, tinerii de până în 40 de ani nu sunt obişnuiţi să mănânce micul dejun, scrie Mediafax.

De asemenea, doi din zece români mănâncă micul-dejun „pe drum sau la birou” şi aproape nouă din zece români mănâncă prima masă până în ora 11.

Jumătate din români sar peste micul dejun în weekend, în timp ce 7 din 10 participanţi la studiu au declarat că nu sar peste micul dejun, 84% fiind femei. 

Studiul citat evidenţiază că 80% din respondenţi îşi pregătesc micul dejun acasă; 74% din participanţi preferă la micul dejun pâinea alături de o gustare.

Cea mai consumată băutură a dimineţii este cafeaua; şapte din zece români o beau în fiecare dimineaţă, în timp ce şase dintre aceştia iau şi o gustare pe lângă; 41% din români preferă cafeaua pregătită la aparatele electrocasnice.

Studiul Breville a fost realizat online la nivel naţional, în perioada 19 octombrie - 9 noiembrie 2016, pe 1.731 de respondeţi români, 477 de bărbaţi şi 1.254 de femei, mai mult de 57% din respondenţi având studii superioare.

Brand-ul Breville este cunoscut în gama aparatelor mici de bucătărie, încă de la începutul anilor '70, atunci când a inventat şi lansat sandwich toaster-ul.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL