Coronavirus - România: 706475 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Telefonul mobil bate sexul. Ce trebuie să faceți ca să vă convingeți partenerul să facă sex

Monday, 23 May 2016, 14:36 Sursă: REALITATEA.NET

Deși peste jumătate dintre oameni (52%) plecă în concediu cu așteptări mari în privința sexului, 60% din aceștia recunosc că realitatea nu se ridică la nivelul așteptărilor lor, arată studiul Durex, realizat pe un eșantion de 2.000 de persoane.

Și asta pentru că 4 din 10 persoane sunt mai puțin deschise spre inițierea contactelor sexuale, dacă partenerul este concentrat asupra telefonului, în pat. 

41% din respondenți au admis că și-au petrecut nopțile de concediu împreună cu partenerul, în pat, dar fiecare concentrându-se mai degrabă pe telefon decât pe intimitate.

Rezultatele acestui sondaj confirmă că „distracțiile digitale” afectează relațiile sexuale. Mai mult de un sfert dintre participanții la studiu au recunoscut că tehnologia în exces în timpul vacanței poate conduce la discuții și neînțelegeri. Peste jumătate (59%) au recunoscut că ei sau partenerii lor petrec prea mult timp butonând telefonul, iar puțin peste jumătate au declarat că relația lor suferă de pe urma acestui obicei. Astfel, 72 de participanți la studiu au recunoscut că folosesc telefonul mobil chiar și în timpul actului sexual.

Mai mult, 65% din participanți au declarat că postează până la de trei ori pe zi în timpul concediului, iar 42% dintre aceștia au admis că împărtășesc momente special din vacanță prietenilor virtuali mai degrabă decât partenerilor. Timpul petrecut la psicină sau timpul petrecut la plajă reprezintă principalele momente de relaxare și deconectare, însă aproape jumătate dintre persoane au declarat că obișnuiesc să folosească telefoane și tablete în acest timp. Femeile obișnuiesc să facă acest lucru în proporție mai mare decât bărbații – cu 27% mai mult. 

Însă sunt și vești bune. Peste jumătate din participanții la studiu (57%) au declarat că apetitul lor sexual ar crește dacă partenerul și-ar închide telefonul și s-ar concentra asupra momentelor petrecute împreună, în timpul concediului.

Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL