Coronavirus - România: 55241 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

StilPropriu.ro – Ce tipuri de autobronzante sa folositi pentru a va proteja pielea

Tuesday, 13 June 2017, 09:23 Sursă: REALITATEA.NET

StilPropriu.ro – Toate ofertele de autobronzante pot fi consultate AICI.

StilPropriu.ro este un magazin online foarte nou si de mare incredere care vine cu o gama diversa de produse, printre care si cele mai bune autobronzante care exista pe piata. Am realizat o scurta selectie cu 5 dintre cele mai bune autobronzante care au grija de pielea voastra, o protejeaza si va garanteaza sanatatea ei.

StilPropriu.ro – Kanebo

Kanebo Sensai Cellular Performance essence va asigura o piele bronzata de soare spectaculoasa, avand in acelasi timp mare grija de ea. Produsul este unul kanebo 100% original si are 40 ml. Oferta cu mai multe detalii poate fi gasita AICI.

StilPropriu.ro – Sisley

Brandul Sisley este unul renumit in materie de produse cosmetice si de ingrijire corporala, iar autobronzantul Phyto Sun super soin corps va asigura calitatea cu care brandul Sisley v-a obisnuit. Autobronzantul are 150ml si beneficiaza de o reducere de aproape 50%. Oferta poate fi gasita AICI.

StilPropriu.ro – Guerlain

Continuam cu un autobronzant ceva mai putin costisitor, insafoarte puternic si atent cu pielea dumneavoastra. Gueralin Terracotta gel teinte este un autobronzant care v-a maximiza puterea dumneavoastra de atractie. Puteti achizitiona produsul de AICI.

StilPropriu.ro – St. Tropez

Dupa cum ii spune si numele brandului, St. Tropez, veti avea un bronz cu aspect natural tocmai de pe cele mai insorite plaje luxoase ale lumii. St Tropes Self Tan luxe Dry oil are 100 ml si un pret extrem de avantajos doar in aceasta perioada. Oferta o gasiti AICI.

StilPropriu.ro – Clarins

Ultimul produs autobronzant pentru o piele spectaculoasa pe care vi-l recomandam in cadrul acestui articol este de la Clarins, addition concentre eclat. Oferta si detalii le gasiti AICI.

 

 


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL