Coronavirus - România: 1292 de cazuri confirmate

Soluția ministrului Educației pentru elevi: cursurile, difuzate de TVR. Ludovic Orban, nemulțumit: "Vreți să le creșteți audiența?"

Wednesday, 11 March 2020, 11:01 Sursă: Realitatea PLUS

În plină epidemie de coronavirus, ministrul Educației se pregătește de cursuri televizate. Monica Anisie vrea ca televiziunea publică să difuzeze lecțiile pe care elevii nu le mai pot parcurge la școală din cauza coronavirusului.

"Apelați la Autoritatea de digitalizare, apelați la furniozori externi. Pe mine mă interesează ca, pe perioada suspendării cursurilor, măcar la materiile foarte importante să avem capacitatea să se țină orele online", a spus Ludovic Orban.

"Am avut și o întâlnire pentru a stabili un parteneriat împreună cu Televiziunea Română. Începând de mâine, vor începe filmările pentru aceste cursui", a spus ministrul Educației, Monica Anisie.

Ludovic Orban a fost nemulțumit de soluția găsit. Premierul e îngrijorat că audiența TVR va crește.

"Vreți să le creșteți audiența la TVR? Copiii se uită pe online...", a spus Orban.

Ideea introducerii cursurilor televizate apare în contextul în care școlile din întreaga țară se închid, de miercuri până pe 22 martie, din cauza coronavirusului. Măsura ar putea fi chiar prelungită, dacă situația o va impune. 


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL