Coronavirus - România: 55241 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

ŞOCANT: Un militar şi-a ucis iubita cu cuţitul, într-un salon de coafură din Titu!

Tuesday, 23 January 2018, 18:01 Sursă: REALITATEA.NET

Bărbatul, în vârstă de 35 de ani, a dat buzna în coafor, s-a năpustit cu cuţitul asupra partenerei şi a înjunghiat-o de mai multe ori. Când a ieşit afară, plin de sânge, a sunat la 112, după care s-a urcat într-un taxi şi a cerut să fie dus la Poliţia Titu, relatează incomod-media.ro.

Tânăra a fost transportata la Spitalul Titu, dar a murit din cauza rănilor şi a hemoragiei masive.

Potrivit apropiaţilor cuplului, militarul, în vârstă de 35 de ani, nu se putea împăca cu gândul că femeia sa nu mai voia împacarea, îi făcea des scene de gelozie şi era foarte violent. Cu toate acestea, potrviti comunicatului IPJ Dâmboviţa, femeia nu reclamase niciodată violente din partea concubinului.

Bărbatul este plutonier specialist în grupa reparaţii şi conservare a Depozitului 129 Materiale Tehnice din subordinea Bazei 2 Logistice din Târgovişte, iar după atrocitatea pe care a comis-o a fost suspendat din funcţie. Cei doi au un copil minor, iar bărbatul era divorţat de prima soţie.  

Un atac asemănător, care a şocat o ţară întreagă, a avut loc cu aproape 6 anî în urmă, la salonul de coafură Perla, din Capitalăi, Autorul, un fost poliţist, a început să tragă cu pistolul pe care-l deţinea legal şi a omorât-o pe soţia sa şi pe o altă angajată a salonului.
 
 
 

Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL