Soarele intră în Scorpion. Sentimentele sumbre ale zodiilor, vizibile: conflicte, suferință

Tuesday, 22 October 2019, 10:42 Sursă: REALITATEA.NET

Scorpionul este unul dintre cele mai puternice și misterioase semne, pentru că este conectat cu tumultul inconștientului și oceanul emoționalității pure.

Adaugă părerea ta

Atunci când Soarele, semn al individualității și afirmării, pătrunde în Scorpion, multe trăiri ale zodiilor ies la suprafață, asemenea unui vulcan. Și nu întotdeauna pozitive, pentru că dorința de a te impune, atât în viața personală, cât și în celelalte relații, poate genera conflicte, frustrare și suferință. Iată de ce unele zodii vor trece prin momente dificile în perioada care urmează.

Berbecul intră în conflicte

Impulsivitatea zodiei tale este potențată de această configurație astrală, ceea ce te poate duce la adevărate războaie, atât în relațiile din afară, cât și în interiorul tău. Acest lucru se traduce prin tulburări de natură emoțională, generate de firea ta prea iute și de dificultatea de a amâna răspunsurile. Ferește-te în următoarea perioadă să intri în opoziție cu partenerul sau cu persoane cu autoritate.

Taurul devine prea posesiv

Intrarea Soarelui în Scorpion scoate la suprafață tendințele egocentrice ale Taurului, dar și posesivitatea sa extremă. Ai sentimentul că relațiile îți scapă de sub control, ceea ce te face excesiv de gelos și revendicativ. Ceea ce trebuie să temperezi este tocmai nevoia ta de a-i controla pe ceilalți și raportarea perpetuă la propria persoană.

Citește continuarea pe divahair.ro.