Simona Halep s-a calificat în turul 3 la Australian Open. Urmează Venus Williams

Thursday, 17 January 2019, 09:37 Sursă: REALITATEA.NET

Simona Halep (27 de ani, 1 WTA) a trecut de Sofia Kenin (20 de ani, 37 WTA) după un meci de 2 ore și 34 de minute și s-a calificat în turul 3 la Australian Open. Simona Halep o va întâlni pe Venus Williams

Adaugă părerea ta

Simona Halep a trecut după trei seturi epuizante, scor 6-3, 6-7 (5), 6-4, de americanca Sofia Kenin în turul al doilea la Australian Open.

Citește și: Anunț neașteptat făcut de Simona Halep după meci: "Din păcate..."

Simona Halep o va întâlni în turul III la Australian Open pe americanca Venus Williams (38 de ani, locul 36 WTA).

---------------------------------------

Citește și: Mircea Badea: "Ce a făcut CNA e o greșeală"

-----------------------------------------

SIMONA HALEP - SOFIA KENIN 2-1 LA SETURI (6-3, 6-7 (5), 6-4) // Desfășurarea LIVE a partidei Halep - Kenin, conform realitateasportiva.net:

LIVE SIMONA HALEP - SOFIA KENIN // GAME, SET ȘI MECI SIMONA HALEP! Numărul 1 mondial a muncit enorm și s-a calificat în turul al treilea la Australian Open! Halep a avut 6-3 în setul al doilea, dar a pierdut la tie-break. În decisiv, Halep a revenit de la 2-4.

LIVE SIMONA HALEP - SOFIA KENIN // Din nou break pentru Simona Halep! Sportiva noastră revine de la 2-4 și conduce cu 5-4 în setul decisiv!

LIVE SIMONA HALEP - SOFIA KENIN // Simona reușește să își câștige serviciul și egalează în decisiv: 4-4!

LIVE SIMONA HALEP - SOFIA KENIN // Revenire fabuloasă pentru Simona Halep, care reușește break-ul într-un moment decisiv! Simona reduce din diferență și servește pentru a o egala pe Kenin: 6-3, 6-7, 3-4.

LIVE SIMONA HALEP - SOFIA KENIN // Dezastru pentru Simona Halep. A pierdut și game-ul 6, iar americanca s-a distanțat la 4-2 la game-uri în setul decisiv.

LIVE SIMONA HALEP - SOFIA KENIN // Kenin câștigă, tot la mare luptă, game-ul 5 al setului decisiv. 6-3, 6-7, 2-3. Sportiva americană născută la Moscova confirmă opinia specialiștilor. Este o adversară extrem de incomodă, rezistentă fizic și psihic, iar rezultatele din ultima vreme nu sunt întâmplătoare.

LIVE SIMONA HALEP - SOFIA KENIN // Game Halep! Simona egalează din nou pe propriul serviciu pe care îl încheie cu as. 6-3, 6-7, 2-2. Se joacă de două ore pe Rod Laver Arena.

LIVE SIMONA HALEP - SOFIA KENIN // Kenin câștigă game-ul 3, după un forehand trimis de Simona în afara terenului, 6-3, 6-7, 1-2. 

LIVE SIMONA HALEP - SOFIA KENIN // Simona Halep își căștigă serviciul cu una dintre cele mai bune lovituri din acest meci: minge lovită din deplasare, în lung de linie, fără nicio șansă pentru Kenin. Liderul WTA a egalat la 1 în setul al treilea. Ca și în setul secund, lupta este extrem de echilibrată.  

LIVE SIMONA HALEP - SOFIA KENIN // Lovitură ratată de Simona Halep și numărul 1 mondial pierde șansa break-ului în primul game al setului decisiv care a durat peste 10 minute.

LIVE SIMONA HALEP - SOFIA KENIN // Sofia Kenin câștigă neașteptat setul 2, la tie-break, 7-6 (5), după ce Simona Halep a condus cu 3-0 la game-uri.

LIVE SIMONA HALEP - SOFIA KENIN // Kenin are minge de set. 5-6 în tie-break!

LIVE SIMONA HALEP - SOFIA KENIN // Kenin egalează încă o dată și trimite setul în tie-break, ajutată de serviciu. 6-6

LIVE SIMONA HALEP - SOFIA KENIN // Simona Halep se concentrează și câștigă game-ul la zero! 6-3, 6-5. Sportiva noastră este pentru a doua oară la un game de turul al treilea la Australian Open.

LIVE SIMONA HALEP - SOFIA KENIN //  Kenin echilibrează din nou. Este 5-5 în setul al doilea, după ce Simona Halep l-a câștigat pe primul cu 6-3. Servește Halep. 

LIVE SIMONA HALEP - SOFIA KENIN // Simona Halep conduce cu 5-4 în setul al doilea. Servește Kenin.

LIVE SIMONA HALEP - SOFIA KENIN //  Sofia Kenin revine și câștigă game-ul la zero: 6-3, 4-4.

LIVE SIMONA HALEP - SOFIA KENIN // Simona Halep întrerupe la timp seria Sofiei Kenin și își câștigă serviciul la zero cu as la ultimul punct. 6-3, 4-3. 

LIVE SIMONA HALEP - SOFIA KENIN // Meciul a devenit spectaculos! Kenin egaleaza la 3 în setul al doilea după trei game-uri consecutive câștigate. Simona a jucat pasiv, iar adversara a profitat. 

LIVE SIMONA HALEP - SOFIA KENIN // Break senzațional reușit de Sofia Kenin! Americanca de 20 de ani a câștigat game-ul la zero. 6-3, 3-2. 

LIVE SIMONA HALEP - SOFIA KENIN // Kenin câștigă greu cel mai lung game de până acum. 6-3, 3-1. 

LIVE SIMONA HALEP - SOFIA KENIN //  Simona Halep este dezlănțuită! Face 3-0 în setul al doilea cu Sofia Kenin!

LIVE SIMONA HALEP - SOFIA KENIN //  Simona face break pe primul serviciu al adversarei în setul al doilea: 6-3, 2-0.

LIVE SIMONA HALEP - SOFIA KENIN // Simona Halep câștigă primul game al setului 2: 6-3, 1-0.

LIVE SIMONA HALEP - SOFIA KENIN //  Simona Halep câștigă primul set cu Sofia Kenin, 6-3! Numărul 1 mondial a jucat cu încredere, a lovit bine și a avut o atitudine excelentă!

LIVE SIMONA HALEP - SOFIA KENIN //  Simona pune punct game-ului 8 cu un as! 5-3 Kenin servește pentru a rămâne în set.

LIVE SIMONA HALEP - SOFIA KENIN //  Al doilea game alb reușit de Sofia Kenin. 4-3

LIVE SIMONA HALEP - SOFIA KENIN //  Game perfect reușit de Simona Halep! Numărul 1 mondial conduce cu 4-2. Servește Kenin.

LIVE SIMONA HALEP - SOFIA KENIN //  Kenin câștigă pe propriul serviciu la zero: 3-2 în setul 1.

LIVE SIMONA HALEP - SOFIA KENIN // Simona își câștigă serviciul în game-ul al patrulea. Halep conduce cu 3-1 în primul set.

LIVE SIMONA HALEP - SOFIA KENIN // Americanca Sofia Kenin reușește primul game al meciului. 2-1

LIVE SIMONA HALEP - SOFIA KENIN // Lung de linie superb la ultimul punct din game-ul al doilea reușit de Simona Halep! Românca are 2-0 în primul set cu Sofia Kenin!

LIVE SIMONA HALEP - SOFIA KENIN // Simona face break în debutul meciului!

 

Iată traseul liderului WTA Simona Halep la Australian Open:

Tur 1: Kaia Kanepi
Tur 2: Sofia Kenin
Tur 3: Venus Williams
Optimi: Serena Williams
Sferturi: Karolina Pliskova
Semifinale: Naomi Osaka / Elina Svitolina
Finală: Angelique Kerber / Caroline Wozniacki

 

VEZI MECIUL PE REALITATEASPORTIVA.NET!

 

.