Simona Halep, criticată dur de jurnalistul Cristian Tudor Popescu

Sunday, 21 June 2015, 12:34 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Cristian Tudor Popescu critică dur prestația Simonei Halep din ultima perioadă, mai ales pe cea din teren, subliniind că jucătoarea noastră s-a schimbat mult în ultima vreme:

CTP: „S-a schimbat, e arogantă, e încăpățânată, încearcă să joace tenisul ăla unic pe care îl știe ea de pe fundul terenului, nu vrea să învețe nimic. Cu atitudinea pe care o are nu îmi place cum privește, cum se comportă. Or fi și banii foarte mulți care s-au adunat. Are niște idei fixe, crede că cu jocul ăla de anul trecut - o țăcăneală superioară - mai face ceva? Acea plăcere cu care juca tenis unde s-a dus? Acum joacă meschin, crispată, e zgârcită în joc. Așteaptă mai degrabă greșeala adversarei și când are ocazia de a lovi decisiv nu o face. Nu știu de ce nu își mai găsește detașarea, relaxarea aia de fată îndrăgostită de tenis de anul trecut. Dacă va accepta că ceva nu e în regulă, se mai poate. Oricând poate să schimbe ceva și să fie din nou Simona noastră”, a spus Cristian Tudor Popescu, la Digi24.

Editorialistul de la Gândul se declară extrem de dezamăgit de jocul etalat de Simona Halep pe iarba de la Birmingham, în special în meciul împotriva „franțuzoaicei” Mladenovic:

CTP: „Kristina Mladenovic, care a învins-o acum a spus același lucru ca și cea ce a învins-o la Roland Garros, e extraordionar să bat o jucătoare atât de bună ca Simona Halep. De-aia spun că a ajuns bună de bătut. Nu e bine ce se întâmplă cu Simona. S-a schimbat și nu în bine. În cursul acestui meci, antrenorul Kristinei Mladenovic a venit de trei ori la bancă. În pauza primului set a venit la bancă și i-a zis Kristinei să bage primul serviciu. De la prima minge a făcut ce i-a spus antrenorul și a câștigat cu 6-0. A spulberat-o și în setul trei, Simona s-a agățat, tot Mladenovic a dominat-o, punându-i zece scurte, procedeu la care Simona nu știe să răspundă. Tremură, se ofilește toată”, mai adaugă jurnalistul-comentator de tenis care făcea echipă excelentă cu jurnalistul Marius Chican, pe vremea când comentau finalele turneului din imagine, organizat la All England Lawn Tennis and Croquet Club.

Adaugă părerea ta
Alte articole din: MEDIA