Senzația de foame poate fi blocată cu ajutorul semințelor de măr. Alte trucuri simple

Tuesday, 16 April 2019, 21:16 Sursă: REALITATEA.NET

Cea mai efectivă metodă să mănânci mai puțin este să faci față senzației de foame. Trebuie să cunoști careva trucuri ascunse care te vor ajuta să mănânci mai puțin și, respectiv să fii mai sănătos (sănătoasă).

Adaugă părerea ta

- Nu arunca semințe de la măr, ci mănâncă-le. Într-o singură semință se conține o doză zilnică de iod. Consumul semințelor de măr blochează pofta de mâncare.

- Senzația de foame se poate bloca prin masaj. Apasă ușor cu pernuțele degetelor pe zona dintre buza de sus și nas.

- O jumătate de pahar de infuzie de pătrunjel va opri pofta de mâncare pentru două ore.

- Vei înșela excelent apetitul cu o infuzie de smochine și prune. Pune o jumătate de kilogram de fructe, la 3 litri de apă. Fierbe apa până lichidul se va evapora până la 2,5 litri. Bea o jumătate de pahar de infuzie din fructe înainte de masă.

- Dacă bei înainte de masă câte un pahar de suc de roşii sau apă minerală, porțiile tale se vor micșora considerabil.

- Un dușman feroce al poftei de mâncare este usturoiul. Mărunțește trei căței de usturoi și adaugă apă călduță. Lasă să se infuzeze timp de o zi, apoi bea câte o lingură înainte de culcare.

- Nu renunța vreodată la micul dejun. Este benefic să iei la micul dejun fulgi de ovăz. Ovăzul blochează perfect pofta de mâncare.

- Pentru cină este recomandat să mânci legume și o bucată de carne sau pește. Aminoacizii din carne activează hormoni în timpul somnului și ard grăsimile.

- Nu mânca din picioare. Așa vei consuma mai multe alimente.

- Mestecă alimentele lent și bine.