Coronavirus - România: 471536 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Selfie cu preţul vieţii. S-a urcat pe un vagon de tren ca să îşi facă poză. Urmarea, îngrozitoare

Tuesday, 28 July 2015, 10:55 Sursă: REALITATEA.NET

Potrivit anchetatorilor, adolescenta de 16 ani a mers luni seară împreună cu două prietene în triajul Staţiei CFR Adjud, într-o zonă în care sunt mai multe vagoane în conservare. Adolescenta s-a urcat pe un vagon, cel mai probabil cu intenţia de a face selfie, şi s-a apropiat prea mult de linia de înaltă tensiune, ceea ce a dus la formarea unui arc electric.

Fata s-a electrocutat, suferind arsuri pe mare parte a corpului. Un bărbat care trecea prin zonă a văzut ce s-a întâmplat şi a sunat la 112, iar adolescenta a fost dusă cu o ambulanţă la Focşani, de unde a fost preluată de un elicopter SMURD şi transportată la Spitalul de Arşi din Bucureşti.

”Adolescenta a a suferit arsuri pe mai mult de 90% din suprafaţa corpului. A fost intubată, ventilată mecanic, stabilizată şi predată elicopterul SMURD Galaţi, care a dus-o la Spitalul de Arşi din Capitală”, a declarat medicul Dorinel Ticu de la Serviciul de Ambulanţă. Conform anchetatorilor, la sosirea poliţiştilor la faţa locului cele două fete care o însoţiseră pe victimă în zona vagoanelor dezafectate nu mai erau acolo.

Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL