Șeful Serviciului de Ambulanță Caraș-Severin, demis. Bărbatul își urmărea iubita cu mașinile de serviciu

Wednesday, 05 February 2020, 08:09 Sursă: Realitatea PLUS

Autor: Realitatea.NET

Acuzațiile procurorilor DIICOT au fost confirmate și de raportul Direcției de Control și Integritate din cadrul Ministerului Sănătății, iar Truică a pierdut fotoliul de șef al Serviciului de Ambulanță Caraș-Severin.

Bărbatul a ținut-o sub teroare pe fosta sa iubită luni de zile. Totul a ieșit la iveală în noiembrie anul trecut, când procurorii DIICOT au preluat cazul. 

„Începând cu luna februarie 2019, la sfârșitul relației dintre cei doi, conform mesajelor de amenințare trimise de către suspect, medicul împreună cu cei doi şoferi au urmărit persoana vătămată, în oraș, chiar în timpul serviciului”, se arată într-un comunicat trimis de DIICOT. 

Ca urmare a perchezițiilor din Caransebeș și Reşiţa, cinci persoane au fost duse la audieri la sediul DIICOT Caraș-Severin. Adrian Truică a primit atunci control judiciar pentru 60 de zile, dar a contestat măsura în instanță. Judecătorii i-au respins plângerea.

Portivit avocatului lui Adrian Truică, aceasta se va întoarce în instanța de Contencios Administrativ, unde urmează să conteste decizia de demitere. 


Citeste totul despre:


Adaugă părerea ta
Alte articole din: SOCIAL