Coronavirus - România: 205793 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

ŞEFUL Pro TV, despre VEDETELE care NU părăsesc POSTUL

Wednesday, 28 May 2014, 20:35 Sursă: REALITATEA.NET

Despre plecarile multor dintre sefii din trust, Cesnavicius declara ca "a fost decizia lor" si da exemplul producatoarei Monei Segall, care, spune el, "a refuzat sa se alature departamentului nostru de productie din cadrul Pro TV si a preferat sa ramana independenta".

El declara ca “Pro TV nu este de vanzare!”, dar ca operatiunile secundare – radio, distributie de film – sunt de vanzare: nu poate da nume de entitati interesate, dar “interesul este inalt”. Cesnavicius, despre recentele concedieri abrupte a zeci de angajati: “contextul nu ne-a permis sa facem acest lucru in mai multe etape”.

Ce spune despre concedieri: "Adevarul este usor diferit, de fapt noi am adus in echipa cea mai mare parte a angajatilor care lucrau pentru noi prin intermediul unor furnizori terti de servicii. In acelasi timp, pentru eficienta si transparenta, colaborarea noastra cu unii furnizori a fost reevaluata si, in unele cazuri, incheiata. Intelegem ca multi dintre furnizorii care nu vor mai lucra cu noi sunt dezamagiti si ca unii oameni au reactionat emotional. Per ansamblu, am primit comentarii pozitive ale colegilor care sunt fericiti ca s-au alaturat echipei noastre. Acest aspect a atras atata atentie deoarece PRO TV este postul TV lider de piata".

Despre plecările șefilor: „A fost decizia lor. Mona Segall, spre exemplu, a refuzat sa se alature departamentului nostru de productie din cadrul PRO TV si a preferat sa ramana independenta, ceea ce respect intru totul. Oricat mi-as fi dorit sa o pastrez, nu corespundea strategiei noastre de a internaliza departamentul de productie in PRO TV.”

Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL