Schimbări majore la PSD Cluj o dată cu numirea lui Liviu Alexa ca președinte

Thursday, 19 September 2019, 20:27 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Aceeași hotărâre stipulează desemnarea lui Liviu Alexa ca președinte al organizației județene PSD Cluj, precum și dizolvarea Biroului Permanent Județean al organizației PSD Cluj, scrie Ziar de Cluj.

Liviu Alexa este desemnat să coordoneze activitatea organizatorică și politică până la desfășurarea conferinței județene de alegeri. Tot Alexa trebuie să propună spre aprobare în următoarea ședință a Comitetului Executiv Național un nou birou permanent județean interimar.

Prima decizie a proaspătului președinte al PSD Cluj a fost revocarea din funcția de lider de grup a consilierilor județeni PSD ai lui Remus Lăpușan și numirea consilierului județean Vasile Sălățioan ca noul lider de grup.

„Astăzi, am luat această decizie în urma declarațiilor absolut șocante ale domnului consilier județean Remus Lăpușan, care îndrăznește să conteste o decizie a Comitetului Executiv Național. Având în vedere gestul de azi și a activității sale de blatist politic, voi propune în următorul Comitet Executiv Național excluderea lui Remus Lăpușan din partid. Astăzi, în numele nu se știe cui, Lăpușan încerca să organizeze la sediul unui restaurant conferințe nestatutare. Îi avertizez pe toți participanții la această întâlnire, primari sau deputați, că participând la o întâlnire nestatutară vor fi excluși și ei din partid. Ghearele lui Lăpușan o să dispară în curând de pe gâtul acestei organizații", a declarat Liviu Alexa, noul președinte al PSD Cluj.


Citeste totul despre:


Adaugă părerea ta
Alte articole din: POLITICĂ