Coronavirus - România: 19133 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

SCANDALOS: Mormântul unui mare cântăreţ din România a fost vandalizat

Monday, 08 October 2018, 15:12 Sursă: REALITATEA.NET

„Aflu cu mare tristeţe că placa funerară de la mormântul lui Vali Sterian a fost distrusă. Nu pot accepta ura, răutatea, distrugerea. E un gest care nu are nimic de-a face cu omenia. Ce e de făcut? Ce putem noi face?”, a postat pe Facebook, cântăreaţa Zoia Alecu.

În fotografia publicată de cântăreaţă se observă cum piatra funerară, pe care sunt scrise versurile „Doamne, vino Doamne, să vezi ce-a mai rămas din oameni“, a fost distrusă.

Internauţii s-au arătaţi revoltaţi de cele întâmplate în cimitirul Bellu din Capitală, acolo unde este înmormântat Valeriu Sterian. Unul dintre ei a comentat postării că este un gest de tot dispreţul. „O adevărată profanare şi un gest tembel de tot dispreţul. Dacă a făcut-o din greşeală, trebuie de urgenţă să o îndrepte şi să pună placa la locul ei, cu scuzele de rigoare ”, a scris o persoană.

De asemenea, artistul Daniel Julean a comentat la fotografia respectivă, spunând că a fost un accident. “Cineva a intrat din greşeală cu maşina în piatra funerară”.

Valeriu Octavian Sterian, cunoscut ca Vali Sterian, a fost unul dintre liderii generaţiei care a pus bazele folkului românesc, cea din anii ’70. Cântăreţul a murit în anul 2000, scrie Mediafax.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL