Coronavirus - România: 19398 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

SARS-CoV-2: Franţa introduce permise de călătorie pentru turiştii străini

Wednesday, 08 April 2020, 20:35 Sursă: franta, restrictii de calatorie, coronavirus, permis de calatorie franta

Măsura anunţată a intrat în vigoare imediat. Formularul în engleză şi franceză, care poate fi descărcat de pe site-ul de internet al ministerului, trebuie completat şi prezentat la punctele de trecere a frontierei sau înainte de îmbarcarea în cursele aeriene către Franţa. Nu doar turiştii, ci şi cei care trebuie să intre în Franţa din alte state membre ale Uniunii Europene din motive de serviciu trebuie să precizeze motivul călătoriei. De asemenea, personalul navelor şi avioanelor şi lucrătorii din transporturile internaţionale de mărfuri trebuie să aibă documentul asupra lor, scrie AGERPRES.

În Franţa se aplică restricţii de călătorie de la jumătatea lui martie, pentru limitarea transmiterii coronavirusului: rezidenţii pot ieşi din locuinţe doar cu permise în care se precizează motivul deplasării. Poliţia aplică măsurile cu stricteţe, consemnează dpa.

Măsurile au fost adoptate în aceeaşi zi în care ministerul francez al apărării a confirmat că aproximativ 40 de membri ai echipajului portavionului Charles de Gaulle sunt suspecţi de contaminare cu virusul care provoacă epidemia de COVID-19. Ei au fost izolaţi la bord, sub supraveghere medicală strictă, ca măsură de precauţie şi nu au manifestat simptome de boală decât recent, a precizat ministerul într-un comunicat, adăugând că infirmeria navei dispune de ventilatoare pentru asistarea respiraţiei. Portavionul se îndreaptă în prezent din Atlantic către baza din Mediterana. 


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2020-04-08 23:10:52
Ai baut horbane !? Care economie !?

Aia de spirt, masti, manusi, ventilatoare ? Sau aia de rosii turcesti, usturoi chinezesc si castraveti spanioli ... inteleg ca bujetariilo r le trebuiesc minciuni gogonate ca sa permita msi departe destrabalarea pulifricienilorvcu banii phblici, dar de care economie vorbesti !!! Mallurile, circiumile, ... ? Asta e economie !???

2020-04-08 23:13:20
Daca mai moare un om, se aplica vreodata legea !?

Sau se jncaseaza atentia si se descopera ca de fapt asistenta a scuipat chivutza !?

2020-04-13 17:59:51
Sobolanii rosii din Parlament au oficializat hotia !!!

Au promovat si oficializat crima si infractiunile ! Legislatia actuala intareste si favorizeaza coruptia, nedreptatea, infractiunile, tradarea, ... favorizeaza sobolanii rosii si ciurdele lor !!!

Alte articole din: ACTUAL