Coronavirus - România: 186254 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

SARBATORI FERICITE. Google urează SĂRBĂTORI FERICITE - Cele mai FRUMOASE MESAJE de CRĂCIUN

Tuesday, 23 December 2014, 10:19 Sursă: REALITATEA.NET

SARBATORI FERICITE. Cete de îngeri să coboare în casa voastră şi să vă aducă vestea cea mare. Iar cel ce s-a nascut să vă umple casa cu pacea şi binecuvântarea sa. Crăciun fericit

SARBATORI FERICITE. Un plânset a trezit întreaga lume. O naştere a schimbat istoria. O viaţă a făcut diferenţa. Fie ca cel născut în iesle să vă umple inimile de bucurie.

SARBATORI FERICITE. Crăciunul e credinţă, Crăciunul e Speranţa, Crăciunul e puterea de a dărui şi de a primi dragoste! Sărbători Fericite alături de cei dragi!

SARBATORI FERICITE. Miros de brad, parfum de flori,
Bat în ferestre urători
Clipesc pe cer mii de culori,
Fiţi fericiţi de sărbători,
Acum şi-n anii următori!

SARBATORI FERICITE. De Sfintele Sărbători îţi doresc să ai parte de tot ce ai şi mai vrei, de tot ce nu ai şi îţi doreşti, de tot ce îţi lipseşte şi nu ştii! Primeşte lumina în adâncul sufletului tău şi lasă bucuria să iasă la suprafaţa! Sărbători Fericite!

SARBATORI FERICITE. Aceasta e o noapte specială, în care poţi întâlni o persoană la fel de specială. Este vorba despre copilul care ai fost odată. Uită pentru o noapte grijile şi retrăieşte miracolul nopţii de Crăciun.

SARBATORI FERICITE. Poate va ninge de Crăciun,
Şi-n palmă astfel să adun,
Fulgi reci de nea, dumnezeieşti,
Cu ei şi îngeri şi lumină şi poveşti. Sărbători Fericite!

SARBATORI FERICITE. Fie ca un fulg de nea răzleţ şi vesel să bată-n uşa casei tale şi să-ţi aducă bucurii şi lumină în seara sfântă de Crăciun.

SARBATORI FERICITE. Crăciun cât mai luminos, vis de iarnă calduros, linişte lângă cei dragi, veste buna dinspre magi!

Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL