Coronavirus - România: 20290 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

SAMSUNG GALAXY S5: Primele teste video cu noul SAMSUNG GALAXY S5

Tuesday, 25 February 2014, 10:15 Sursă: REALITATEA.NET

SAMSUNG GALAXY S5. Noul model, SAMSUNG GALAXY S5, a lasat un gust amar fanilor care se asteptau ca sud-coreenii sa vina cu un produs complet nou. SAMSUNG GALAXY S5 pare, mai mult, un upgrade la Galaxy S4, nicidecum un produs revolutionar. GadgetReport.ro scrie ca asteptarile privind noul telefon nu au fost pe deplin confirmate.

SAMSUNG GALAXY S5. In afara de procesorul mai puternic, de camera superioara si de cateva mici inovatii, noul SAMSUNG GALAXY S5 este doar un telefon putin mai bun ca generatia precedenta, cu un design care aduce aminte de Galaxy S2. Niciuna dintre inovatiile asteptate pentru SAMSUNG GALAXY S5 nu au fost confirmate.

SAMSUNG GALAXY S5 Ecranul este acelasi Full HD, nici vorba de o rezolutie superioara, carcasa este tot din plastic, iar micile perforatii din aceasta nu vor face altceva decat sa adune mizerie si praf. Mai mult, in timp ce competitorii propun telefoane tot mai usoare, SAMSUNG a ales sa construiasca un telefon mai greu decat generatia precedenta. Daca procesorul este unul excelent, nu il va ajuta prea mult memoria. SAMSUNG GALAXY S5 are numai 2 GB de RAM, fata de 3 GB cat s-a estimat initial.

SAMSUNG GALAXY S5 O alta dezamagire o reprezinta secretomania legata de pretul smartphone-ului. In premiera, sud-coreenii au ales sa mai astepte anuntarea acestuia, probabil pentru a vedea care sunt reactiile pietei in privinta noului telefon. Astfel ca nu este exclus ca noul smartphone sa fie scos la vanzare la un pret ceva mai mic. Urmariti primele teste video cu telefonul lansat la Barcelona pe GadgetReport.ro

Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL