S-a stabilit adversara Simonei Halep în finala de Wimbledon

Thursday, 11 July 2019, 18:02 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Simona Halep s-a calificat în premieră în finala turneului pe iarbă de la Wimbledon, după o victorie categorică în fața ucrainiencei Elinei Svitolina și și-a asigurat un cec de 1,3 milioane euro și urcare pe locul 4 WTA. S-a stabilit și adversara Simonei Halep pentru marea finală de sâmbătă.

Simona Halep o va întâlni în finala Wimbledon 2019 de sâmbătă 13 iulie pe rivala Serena Williams, jucătoarea cu cele mai bune performanțe din toate timpurile.

Simona Halep a reușit o singură dată să o învingă pe Serena, în 2014 la Turneul Campioanelor cu un categoric 6-0, 6-2, fiind depășită în tote celelalte întâlniri directe.

Serena Williams a trecut joi fără emoții de Styrcova, în a doua semifinală de la Wimbledon, după un meci extrem de scurt: 6-1, 6-2.

Ilie Năstase îi oferă sfaturi Simonei Halep înaintea finalei și crede că Halep ar fi favorită și într-un eventual duel cu Serena Williams, jucătoare peste care au trecut ani.

Ilie Năstase consideră că, dacă Simona va continua să utilizeze scurtele, îi va pune mari probleme Serenei.

"Acum cred că e invers faţă de alţi ani, când Serena era favorită. Serena nu mai e ce a fost acum câţiva ani, se mişcă mai bine. E altă persoană, Simona ar trebui să o alerge puţin. Şi acum a dat câteva scurte şi le-a şi câştigat. Dacă dă câte o scurtă o ajută", a spus Ilie Năstase.


Citeste totul despre:


Adaugă părerea ta
Alte articole din: SPORT