Coronavirus - România: 449349 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Rudy Giuliani, reacție după ce Donald Trump a pierdut alegerile din SUA: ”Nu cred în conspirații, dar nu cred nici în coincidențe”

Saturday, 07 November 2020, 20:27 Sursă: Realitatea.NET

„Ar fi trebuit să se permită și observatorilor republicani și observatorilor democrați să se uite la buletinele de vot. Niciun republican nu a avut posibilitatea să verifice acele buletine de vot. De exemplu, în Pittsburgh, 300.000 de buletine de vot prin corespondență nu au putut fi studiate de nici măcar un singur republican. Începe să devină un model, Georgia, Michigan, Carolina de Nord. Cum spunea un prieten al meu ”Nu cred în conspirații, dar nu cred nici în coincidențe”, a declarat Rudy Giuliani.

Joe Biden este al 46-lea președinte al SUA. El a obținut voturi peste pragul de de 270 necesar pentru a obține scaunul de la Casa Albă și se va adresa națiunii în această seară.

Victoria lui Biden se bazează pe rezultatele neoficiale ale statelor care și-au terminat numărătoarea voturilor. Alegerile au înregistrat cea mai mare participare din 1900. Biden a câștigat până acum peste 73 de milioane de voturi, cel mai mare număr pentru un candidat la președinția SUA. Trump a atras aproape 70 de milioane, al doilea cel mai mare număr din istorie.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL