Coronavirus - România: 20103 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

ROMÂNII AU TALENT 2017. Un concurent eliminat denunţă toate jocurile de culise

Saturday, 20 May 2017, 10:28 Sursă: REALITATEA.NET

ROMÂNII AU TALENT 2017. La preselecţiile din luna martie a acestui an a interpretat piesa "Caruso" a lui Andrea Bocelli, iar juriul a fost cu adevărat impresionat, pentru că tânărul a ajuns în semifinale. El a povestit, însă, că în clipa în care trebuia să fie sunat pentru a veni la repetiţiile de rigoare i s-a spus că a fost eliminat.

După ce a fost eliminat fără să fie anunţat, Maxim a decis să denunţe anumite jocuri din culisele emisiunii „Românii au Talent“. Prepeliţă a făcut referire, în special, la juraţii Andra, Mihaela Rădulescu, Andi Moisescu şi Florin Călinescu. „Nu vreau să-i învinuiesc pe ei de ce s-a întâmplat. Pur şi simplu ei stau de formă pe scaunul de jurat, atâtea complimente am primit de la ei: talent cu carul, că am un har de la Dumnezeu, că în şapte sezoane pot să numere pe degete de câte ori au fost plăcut surprinşi de aşa momente. Şi multe altele, dar în spatele acestui show stau alţi juraţi, ăsta-i adevărul“, a spus Maxim Prepeliţă, potrivit cancan.ro.

„Nu voi mai participa în viitor, vă daţi seama, m-au dezamăgit. Îmi scriu mulţi oameni care mă susţin, după ce au aflat ce s-a întâmplat. Cei de la Românii au Talent m-au sunat şi m-au întrebat de ce fac publice toate astea. Eu nu spun minciuni sau ceva în plus“, a mai adăugat tânărul.


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL