Coronavirus - România: 3183 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

România, secolul XXI.Opt şcoli au cursurile suspendate. În alte trei, programul este afectat de FRIG

Tuesday, 20 November 2018, 12:01 Sursă: REALITATEA.NET

Numărul şcolilor cu cursuri suspendate a crescut în ultimele 24 de ore, în prima zi a săptămânii fiind doar cinci unităţi cu probleme.

Şcolile din Galaţi care au fost închise temporar au centrale termice, dar acestea nu pot fi folosite deoarece lucrările comandate de Primărie privind instalarea de surse de încălzire au început târziu, iar unităţile de învăţământ aşteaptă autorizaţiile pentru racordarea la reţeaua de gaze. Cursurile sunt suspendate o zi sau chiar o săptămână, aşa cum se întâmplă la un colegiu din Galaţi.

„Cursurile sunt suspendate în opt unităţi de învăţământ, din cauza frigului, centralele nu au putut fi pornite. Este vorba despre şcolile nr. 17, 18, 33 şi Iulia Haşdeu şi despre liceele Aurel Vlaicu, CFR, Traian Vuia şi Sf.Maria. Nu se ştie încă dacă mâine vor fi cursuri, se va lua o decizie pe parcursul zilei. Cert este că la Sf.Maria nu se învaţă toată săptămâna, acolo este o problemă mai complicată şi conducerea a decis să suspende cursurile până luni. Mai sunt şi trei şcoli în care se învaţă, dar cu program scurt”, a declarat purtătorul de cuvânt al IŞJ Galaţi, Oana Enache, scrie Mediafax.
 

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL