Coronavirus - România: 18791 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

România după 15 mai. ISNP, recomandări pentru saloanele de înfrumusețare și igienă 

Saturday, 09 May 2020, 13:39 Sursă: Realitatea.net

Reguli de organizare și desfășurare a activităților de îngrijire personală în spațiile special destinate

1.Prin activitatea de îngrijire personală se înțelege activitatea desfășurată în spații special destinate pentru frizerie, coafură, manichiură, pedichiură și cosmetică.

2.Accesul la aceste servicii se realizează cu programare prealabilă, astfel încât să nu existe  persoane  în  așteptare  în  interiorul  incintei,  asigurându-se  o  suprafață minimă de 4 mp pentru fiecare client și o distanță minimă de 2 m, între oricare 2 persoane apropiate;

3.La efectuarea programării, clientul va fi informat asupra faptului ca accesul în interiorul incintei se va realiza doar după verificarea temperaturii, care nu trebuie să depășească 370, sub rezerva absenței simptomelor virozelor respiratorii și cu dezinfecția mâinilor. Operatorul economic are obligația de a pune la dispoziție materialele și substanțele necesare.

4.Personalul angajat are obligația de a purta în permanență mânuși și mască, iar după fiecare client se va proceda la dezinfectarea instrumentarului și suprafețelor de lucru.

5.Măștile de protecție utilizate de personal vor fi schimbate la un interval de cel mult 4 ore, iar mânușile vor fi dezinfectate după fiecare client.

6.Incinta va fi aerisită la un interval de cel mult 2 ore


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2020-05-09 19:01:39
Aleluia A.

În democrația ăstora fetele tinere sunt răpite si scoase la produs pentru bunăstarea financiară a cocalarilor care le-au furat.

Alte articole din: ACTUAL