Coronavirus - România: 65177 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

"România 2019". Președintele se alege la Realitatea TV. Urmează Neamț

Friday, 20 September 2019, 17:05 Sursă: REALITATEA.NET

Realizatorul emisiunii va analiza alături de invitații săi primii cinci candidați pentru alegerile prezidențiale.

Cei patru jurați ai emisiunii vor diseca mesajele celor care vor la Cotroceni, dar și discursurile susținătorilor, pe care, apoi, le vor nota. Bineînțeles, cel mai important jurat rămâneți dumneavoastră, telespectatorii Realitatea TV.

În clasamentul total al celor patru ediții, Klaus Iohannis se situează pe locul 1, dar este urmat îndeaproape de Theodor Paleologu.

Clasamentul în momentul de față: locul 5 Dan Barna - 30 p, locul 4 Mircea Diaconu - 38 p, locul 3 Viorica Dăncilă - 56 p, Theodor Paleologu - 67 p, Klaus Iohannis - 69 p.

Cozmin Gușă vă așteaptă sămbătă și duminică, de la ora 20:30, cu noi ediții incendiare ale emisiunii, în direct de la Suceava și Neamț. Numărul la care puteți trimite un sms cu numele candidatului preferat este 1278 - număr valabil în toate rețelele, mai puțin DIGI. Pentru a vota corect, trebuie să trimiteți DOAR numele de familie al candidatului favorit.

Telespectatorii pot vota de la ora 20:30 până la 23.30. Costul unui SMS este de 1 euro, iar banii care se strâng vor fi donați Comitetului Olimpic Român, pentru pregătirea sportivilor care vor reprezenta România la Jocurile Olimpice de la Tokyo din 2020.

ROMÂNIA 2019. Clasament surpriză al ediției de la Costinești


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL