Coronavirus - România: 479634 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Români, vi se pregăteşte ceva. Propunere şoc în Parlament

Saturday, 18 November 2017, 13:12 Sursă: REALITATEA.NET

"Învățământul general obligatoriu va fi de 15 clase și cuprinde ultimii 2 ani ai învățământului primar, învățământului gimnazial și primii 2 ani ai învățământului secundar superior. Învățământul preșcolar și învățământul liceal devin obligatorii până cel mai târziu în anul 2020", se arată într-un proiect legislativ înregistrat la Camera Deputatilor.

26 de senatori și deputați PSD și UDMR au depus în Camera Deputaților un proiect de lege care prevede extinderea învățământului obligatoriu la 15 clase.

Ce vor să schimbe parlamentarii cu acest proiect de lege? În primul rând, includerea ultimilor doi ani de grădiniță că obligatorii. Apoi, învățământul liceal ar urmă și el să devină obligatoriu în totalitate, până în anul 2020.

"(1) Invatamantul general obligatoriu este de 15 clase și cuprinde ultimii 2 ani ai învățământului primar, învățământului gimnazial și primii 2 ani ai învățământului secundar superior. Învățământul preșcolar și învățământul liceal devin obligatorii până cel mai târziu în anul 2020", se arată în proiect. 

 

Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL