Restaurant deschis în centrul Clujului, în plină pandemie de coronavirus!

POLITIST
POLITIST

Un restaurant de pe strada Napoca, situat în centrul Clujului, şi-a deschis astăzi uşile clienţilor, chiar dacă starea de urgenţă interzice acest lucru, informează realitateadecluj.net.

Citește și

Articol partener

PLAYTECH.RO

Cum a murit Ana, tânăra însărcinată din Republica Moldova. Detalii socante! Principalul suspect, un fost poliţist

Articol partener

TABUHIGHLIFE.RO

Ciara, însărcinată pentru a patra oară, la 37 de ani

Articol partener

BZI.RO

Dana Nălbaru este bucuroasă că a făcut asta cu mâna ei: „Sunt o femeie obosită, dar fericită!” – FOTO

Articol partener

LUMEAPOLITICA.RO

SURSE: Cătălin Cîrstoiu e OUT / Coaliția discută numele potențialului candidat / Care sunt scenariile Coaliției

Articol partener

PUTEREA.RO

Tensiuni crescute în cadrul AUR: Însemne și bannere îndepărtate de pe un sediu din Buzău, în urma unor demisii semnificative

Articol partener

NEWSBUCURESTI.RO

Titi Aur cere autorităţilor un plan urgent pentru limitarea accidentelor rutiere: „Pregătirea șoferilor este mult mai slabă decât în anii `80”

Articol partener

ECOPOLITIC.RO

Titi Aur cere autorităţilor un plan urgent pentru limitarea accidentelor rutiere: „Pregătirea șoferilor este mult mai slabă decât în anii `80”

Actual

Marcel Ciolacu si Gabriela Firea
Marcel Ciolacu anunță oficial decizia de a merge cu Gabriela Firea în alegerile pentru București: "Este soluția corectă"
Marcel Ciolacu a publicat pe Facebook prima reacție după ce coaliția a decis că nu va merge cu un candidat comun la alegerile locale din București.

Klaus Iohannis, despre recrutarea obligatorie în armată: „Trebuie să existe mai multă atractivitate pentru cariera militară”
Klaus Iohannis, despre recrutarea obligatorie în armată: „Trebuie să existe mai multă atractivitate pentru cariera militară”
Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, marţi, în Coreea de Sud, că nu s-a gândit la recrutare obligatorie în armată şi nu va avansa aşa ceva.

Iohannis, despre şansele la şefia NATO: „Nu voi divulga aceste poziţii”
Iohannis, despre şansele la şefia NATO: „Nu voi divulga aceste poziţii”
Preşedintele Klaus Iohannis a declarat marţi, despre şansele la şefia NATO şi prezenţa sa pe lista scurtă pentru preşedinţia Comisiei Europene că despre susţinerea în spatele uşilor închise, înseamnă că în limbaj diplomatic nu se vorbeşte în public şi nu va divulga aceste poziţii.

Volodimir Zelenski / Foto: Profi Media
Război în Ucraina, ziua 790. Zelenski: Trebuie să provocăm daune maxime asupra a tot ceea ce Rusia folosește ca bază pentru teroare
Este ziua cu numărul 790 de la începutul conflictului din Ucraina. Volodimir Zelenski a susținut un discurs important înainte ca ajutoarele militare americane să ajungă în Ucraina pentru a face față atacurilor rusești.

Social

Tânăr de 21 de ani, găsit mort pe o stradă din Orăștie! Poliția a deschis o anchetă de moarte suspectă / Arhivă foto
Tânăr de 21 de ani, găsit mort pe o stradă din Orăștie! Poliția a deschis o anchetă de moarte suspectă
Descoperire șocantă pe o stradă din municipiul Orăștie, județul Hunedoara! Un tânăr a fost găsit decedat. Din primele date, acesta are vârsta de 21 de ani. Cauzele producerii decesului sunt pentru moment necunoscute. Poliția a deschis o anchetă pentru moarte suspectă.

Doliu in fotbalul romanesc
Doliu în fotbalul românesc: a murit un portar al Universității Craiova. Anunțul făcut de club
Este doliu în fotbalul românesc după ce un fost portar al Universității Craiova a murit.

Pască tradițională de Paște
Pască tradițională de Paște. Rețeta lui Radu Anton Roman - ingrediente tradiționale, gustul copilăriei
Paștele se apropie cu pași repezi, iar gospodinele trebuie să se gândească de pe acum la cum va arăta masa festivă. Printre alimentele tradiționale nelipsite de pe masa de Paște este, în mod evident, pasca. Iată ce rețetă folosea gastronomul Radu Anton Roman.  

Trupul unui bărbat decedat, descoperit într-un apartament din Baia Mare
Trupul unui bărbat decedat, descoperit într-un apartament din Baia Mare. Mirosul puternic i-a alertat pe vecini, care au chemat poliția
Cadavrul unui bărbat de 51 de ani a fost descoperit, luni seara, într-un apartament din Baia Mare. Polițiștii au fost sesizați de vecini, alarmați de mirosul puternic care venea din apartament. Oamenii spun că nu l-au mai văzut pe bărbat de aproximativ două săptămâni. În ultimele zile se pare că acesta nu s-a mai prezentat la muncă. Pentru a pătrunde în apartament a fost nevoie de intervenția pompierilor, care au spart ușa. 

Local

Grav accident rutier în Vâlcea
Grav accident rutier în Vâlcea: o persoană a murit, iar alte patru se află în stare gravă
Un grav accident rutier a avut loc astăzi pe Calea lui Traian, una dintre arterele principale ale orașului Râmnicu Vâlcea, soldat cu decesul unei persoane și rănirea altor patru, dintre care doi copii.

Tragedie în Olt! Un băiat, de trei ani, a murit după ce o poartă a căzut peste el
Tragedie în Olt! Un băiat, de trei ani, a murit după ce o poartă a căzut peste el
O tragedie a lovit localitatea Mărunței, județul Olt. Marți, un copil de doar trei ani a murit după ce o poartă de acces s-a prăbușit peste el. Incidentul a stârnit consternare și durere profundă atât în rândul familiei minorului, cât și în rândul vecinilor.

Evrei deportați, pe malul Nistrului: foto Memorialul Holocaustului, Ierusalim  Exclusiv
Veste bună pentru cei peste 200.000 de urmași ai persoanelor persecutate care sunt amânați cu plata drepturilor prin legea 154/2021. Ce promite Marcel Boloș?
Ministrul Finanțelor, Marcel Boloș, le dă o veste bună urmașilor persoanelor persecutate politic sau deportate, ale căror drepturi acordate de legea 154/2021 sunt amânate la plată pentru al treilea an la rând. Boloș a anunțat, în exclusivitate la Realitatea Plus, că dacă încasările ANAF sunt la nivel estimat, așa cum s-a întâmplat în primele două luni, va propune punerea în plată la prima rectificare bugetară. 

Formația U2 în concert (Profimedia)
Bono si U2, mesaj de susținere pentru Israel: "Nu ne pot răpi mândria!" - VIDEO
Bono, solistul legendarei formații U2, a transmis un mesaj emoționant după masacrul comis de teroriștii Hamas în Israel. Cunoscut drept un susținător înfocat al drepturilor omului, muzicianul irlandez a dedicat "copiilor minunați" care au pierdit în deșert piesa "Pride", un omagiu adus marelui militant de culoare Martin Luther King.

Ultimele stiri

justiție
Sentință într-un caz tras la indigo cu dosarul lui Vlad Pascu. Pedeapsa primită de șoferul de 19 ani care a spulberat 6 tineri, pe o trecere de pietoni din Petroșani
Avem o nouă situație trasă la indigo cu cazul ucigașului drogat din 2 Mai. Șoferul de 19 ani, cel care în decembrie anul trecut circula cu 140 de kilometri pe oră și a spulberat șase copii pe trecerea de pietoni, și-a aflat pedeapsa. Claudiu Nițariu a fost judecat pentru omor, după ce una dintre victime a decedat la spital. 

Rețeaua penală de magistrați ai lui Coldea: presiuni și șantaj la cel mai înalt nivel
Rețeaua penală de magistrați ai lui Coldea: presiuni și șantaj la cel mai înalt nivel. Anca Alexandrescu, dezvăluirile care dinamitează Statul Paralel - VIDEO
Jurnaliștii Realitatea Plus au obținut înregistrari-bombă care dovedesc ca Dumitru Dumbravă și Florian Coldea au format un grup infracțional organizat pentru a “rezolva” anumite dosare în justiție. Dezvaluiri despre legaturile dintre cei doi au fost făcute în exclusivitate în emisiunea Culisele Statului Paralel. 

Legumele care iti ingroasa sangele
Un medic trage semnalul de alarmă: Aceste legume îngroașă sângele. Cazurile în care trebuie să le eliminăm din alimentație
În fața unei probleme grave precum hipercoagulabilitatea (îngroșarea sângelui), un medic atrage atenția asupra unor legume care ar putea agrava această situație. Recent, s-a aflat că există cazuri în care este necesar să eliminăm anumite legume din alimentație, deoarece acestea pot contribui la îngroșarea sângelui și pot agrava problema hipercoagulabilității.

Paul Stănescu/ Arhivă foto
Cum explică liderii PSD despărțirea Coaliției de medicul Cătălin Cîrstoiu: Am avut o intenție bună, dar lucrurile au luat-o în altă parte
Secretarul general al PSD, Paul Stănescu, a declarat marți, la Parlament, că liderii Coaliției s-au „despărțit prietenește” de medicul Cătălin Cîrstoiu. Stănescu mai spune că PSD și PNL au avut o intenție bună atunci când au luat decizia unei candidaturi comune la Capitală în persoana medicului, dar lucrurile „au luat o direcție greșită”, iar lipsa de experiență a lui Cîrstoiu s-a văzut. Liderul PSD a recunoscut că „s-a făcut o greșeală”, dar aceasta este asumată de toți liderii Coaliției. Și prim-vicepreședintele PSD, Sorin Grindeanu, a declarat că responsabilitatea deciziei aparține celor două partide. „Pe toate analizele făcute de noi toţi, în modul ăsta maximizăm cel mai mult scorul politic. (…) Nu a decis Marcel Ciolacu. Au decis cele două partide. Partide, nu lideri”, a afirmat Sorin Grindeanu.



Vezi emisiunile Realitatea Plus