Renumit cardiolog, ÎNCĂTUŞAT pe stradă, la Târgu-Mureş. Ce i-ar fi făcut unui poliţist

Wednesday, 20 September 2017, 19:07 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Cardiologul Benedek Imre, de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Târgu-Mureş a fost încătuşat pe stradă, miercuri, şi este cercetat pentru ultraj, după ce ar fi împins un poliţist rutier, care l-a depistat în trafic, pe medic, cu asigurarea auto expirată.

Surse judiciare au declarat, miercuri seara, corespondentului Mediafax, că procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Mureş au deschis un dosar penal pentru ultraj, după ce un poliţist a fost împins de către un şofer.

Aceleaşi surse au confirmat că de anchetă este vizat renumitul medic cardiolog Benedek Imre, fostul şef al Secţiei Cardiologie de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Târgu-Mureş, care a fost încătuşat pe stradă.

La ora transmiterii acestei ştiri, nu a fost luată nicio măsură preventivă în ceea ce îl priveşte pe medicul Benedek Imre.

„A ultragiat un poliţist. Ar fi exercitat acte de violenţă, ar fi împins, bruscat un poliţist. A fost încătuşat şi imobilizat. Asigurarea maşinii îi era expirată şi trebuiau să-i fie indisponibilizate numerele”, potrivit unor surse judiciare.

Medicul şi poliţistul sunt audiaţi, miercuri seara, iar procurorii vor stabili circumstanţele exacte în care s-a produs incidentul.

Adaugă părerea ta
Alte articole din: LOCAL