Coronavirus - România: 54009 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Regulile pe care trebuie să le respecte copiii născuți în familiile regale

Thursday, 25 January 2018, 21:06 Sursă: REALITATEA.NET

În mod normal, doi moștenitori nu trebuie să călătorească împreună pentru că, în cazul unei tragedii, ar putea fi pusă în pericol linia la succesiunea tronului. Așadar, Prințul Willian trebuie să ceară permisiunea de fiecare dată Reginei Elisabeta pentru a-l lua pe George în călătoriile sale, aceasta fiind singura modalitate în care regula impusă de casa regală a Marii Britani poate fi ocolită. Datorită siguranței sporite din lumea aviației, Regina Elisabeta acceptă de fiecare dată ca Ducii de Cambridge să călătorească alături de fiii lor. De asemenea, în calitate de membri al familiei regale, chiar și copiii călătoresc în diferite colțuri ale lumii, motiv pentru care este necesar să învețe câteva limbi străine. Prințul George și Prințesa Charlotte au început deja să învețe spaniola cu bona lor de origine spaniolă, iar programul lor de la grădiniță și școală presupune adăugarea unor alte limbi străine pe parcursul creșterii lor.

Mai mult decât atât, trebuie să se oprească din mâncat atunci când Regina termină de mâncat. Astfel, toată lumea care ia masa cu Regina, inclusiv copiii din familia regală, trebuie să ţină cont de următoarea regulă: întotdeauna trebuie să urmărească fiecare mişcare a Majestăţii Sale şi să facă ceea ce face şi ea. Dacă ea se opreşte din mâncat, și ceilalți prezenți la masă trebuie să se oprească.

O altă regulă spune că doar adulții pot purta pantaloni lungi. Până la vârsta de 8 ani, indiferent de perioada din an, băieții au voie să îmbrace doar pantaloni scurți, iar fetițele doar rochii și fuste. 

O altă regulă este legată de jocul Monopoly. Acest aspect a plecat de la Prinţul Andrew, Ducele din York, când, în urmă cu câţiva ani, a apărut public deţinând jocul unde a spus că nu au voie să îl joace acasă pentru că poate deveni un viciu.

Copiii din familiile regale nu primesc darurile în dimineața de Crăciun, ci în ajun. Aceasta este o tradiție de origine germană, pe care familia regală din Marea Britanie o respectă de ani de zile.

Conform unica.ro, nu pot păstra toate cadourile pe care le primesc, deoarece toate darurile oficiale aparțin Coroanei, iar Regina este cea care decide ce cadouri pot păstra ceilalți membri ai familiei.

Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL