Coronavirus - România: 688270 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Reguli pentru clienții din taxi

Sunday, 14 February 2016, 15:20 Sursă: REALITATEA.NET

Cinci mii de pliante au fost tipărite pentru cei care merg cu taxiul. Acestea conţin informaţii utile pentru diverse situaţii.

„Găsim informaţi utile despre ce trebuie să ştim, despre ce tip de taxi să alegem, ce să nu alegem, în ce maşină să nu ne urcăm, obligaţii şi drepturi pe scurt, dar și ce să facem dacă ne sunt încălcate drepturile, la ce număr de telefon să sunăm şi ce proceduri legale avem de urmat", explică Sorin Susanu - comisar-şef în Comisariatul Regional pentru Protecţia Consumatorilor.

„Mi se pare o idee bună, da, acum, taximetristul fiind şofer, are dreptul să zică ai voie sau nu în taxi să fumezi", spune un client.

„Să nu vină cu sandwich-uri, să nu vină cu ...nu mi-ar place să vină cu câinele în maşină sau pisică fără să întrebe", exemplifică un șofer de taxi.

„Dacă clientul ţi se pare dubios poţi să îl refuzi, chiar dacă nu e în stare de ebrietate sau chiar dacă nu are hainele murdare, dacă ţi se pare dubios ai voie să îl refuzi, aşa zice legea taximetriştilor", spune un altul, potrivit digi24.ro.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL