Coronavirus - România: 500273 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Posibilă remaniere în Guvernul Tudose? Răspunsul ministrului Muncii

Monday, 27 November 2017, 13:45 Sursă: REALITATEA.NET

 "Nu am nicio părere. Este treaba lor (a protestatarilor — n. r.) ce fac cu timpul lor", a răspuns ministrul. Reporterii au insistat, spunându-i că secretarul general al PSD, Codrin Ștefănescu, a anunțat că se gândește să organizeze o contramanifestație care să se audă "de pe Marte". "Să organizeze!", a spus ea.

Olguța Vasilescu a mai fost întrebată dacă știe ceva despre o posibilă remaniere guvernamentală ce ar putea avea loc la începutul anului viitor. "Iar începem cu glumele astea proaste? La fiecare început de lună discutăm de chestiunea asta", a afirmat ea, râzând.

Câteva zeci de mii de oameni au protestat duminică seara în mai multe orașe din țară și în Capitală cerând retragerea Legilor Justiției, respingerea în Parlament a ordonanței privind modificarea legislației fiscale, demisia Guvernului și a președinților Camerei Deputaților și Senatului.

Manifestările s-au încheiat în jurul orei 22:00, fără incidente. Dacă în București s-au strâns peste 20.000 de participanți la miting, în țară, în majoritatea cazurilor, au ieșit în stradă câteva sute de oameni. Au fost și orașe unde s-a înregistrat o prezență mai ridicată comparativ cu protestele anterioare din această lună, cum ar fi aproximativ 3.000 de protestatari la Brașov sau 7.000 la Sibiu.

Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL