Coronavirus - România: 693644 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Rareş Bogdan, reacţie furibundă: "Cine dintre voi este fără păcat, să arunce primul cu piatra în ea"

Friday, 26 April 2019, 11:07 Sursă: REALITATEA.NET

Candidatul PNL la europarlamentare le-a transmis contestatarilor săi că nu va renunţa la luptă şi că nu se va retrage. Pentru a fi şi mai convingător, fostul realizator TV a oferit şi un citat din Mântuitorul Iisus Hristos.

"Oare ne putem abține o zi din an de la ură? Poate nu toți sunteți credincioși. Credeți că vă respect mai puțin? Credeți că mă apuc să înjur ceea ce nu înțeleg? Dimpotrivă, mă străduiesc să pricep alte puncte de vedere. Știu în ce m-am băgat, voi lupta pentru a îmbunătăți lucrurile! Ce facem, oameni buni, abandonăm deoarece e greu, e complicat, sau mergem mai departe? Eu vreau să schimb ceva! Dacă nu lumea, măcar să mă îmbunătățesc eu însumi și să încerc să fac asta în jurul meu, și tot așa. E greu, deci să mă retrag la soare? Dacă ne dezicem de lupta noastră, de drumul nostru, numai deoarece e complicat, uneori e infernul pe pământ, ce fel de oameni suntem? Credeți că mă apuc să înjur colegi, din dreapta sau din PNL, pentru a părea justițiar?

"Fiindca ei nu incetau sa-L intrebe, El S-a ridicat in sus si le-a zis: Cine dintre voi este fara pacat, sa arunce cel dintai cu piatra in ea". (Ioan 8,7)", a postat Rareş Bogdan pe Facebook.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL