Coronavirus - România: 27746 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Rareş Bogdan, mesaj de ultimă oră pentru Cozmin Guşă

Thursday, 14 March 2019, 17:16 Sursă: REALITATEA.NET

Astfel, Rareş Bogdan urmează să părăsească presa. Acesta a vorbit despre motivele care l-au determinat să accepte această provocare.

"Urmează o nouă etapă, în care sper să am acelaşi succes ca în presă. Îi mulţumesc preşedintelui Ludovic Orban pentru propunere. Cuvântul decisiv în decizia mea l-a avut o doamnă pe care o salut, iar din Ceruri se uită soţul ei. Ultimul telefon pe care l-am dat înainte de a luat decizia a fost cu soţia fostului preşedinte al PNL, Mircea Ionescu Quintus. Nu putem abandona România în braţele PSD. Nu-i abandonez pe telespectatori, ci dimpotrivă, îi voi reprezenta", a spus Rareş Bogdan, care a ţinut să-i mulţumească şi acţionarului Realitatea TV, Cozmin Guşă.

"Mulţumesc postului Realitatea TV pentru modul îăn care timp de 6 ani au fost lângă mine. Îi mulţumesc lui Cozmin Guşă, care sper să găsească un înlocuitor mult mai bun. Eu părăsesc presa cu durere. A fost ea mai grea decizie a mea, din această viaţă. Urmează o nouă etapă în care sper să am acelaşi succes".


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL