Coronavirus - România: 700898 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Rareș Bogdan, la "Legile puterii": "Începând din 7 decembrie urmează 3 ani de pace. Vom scoate peste 30% la alegeri"

Tuesday, 01 December 2020, 22:36 Sursă: Realitatea.net

Autor: Baragan Daniela

Europarlamentarul a explicat că "83 de miliarde de euro înseamnă <<plan Marshall>> pentru România", făcând referire la Planul Național De Investiții și Relansare Economică al PNL și al Guvernului Orban, care vine să ofere foaia de parcurs, masterplanul următorului deceniu și care vizează 20 de mari domenii cu subdomenii și măsuri, programe și proiecte dedicate. 

"Ne trebuie aplomb. Ne trebuie iubire de țară și credință. Sunt convins ca vom face asta și ne vom recupera locul pe care al trebui să îl ocupăm în Europa. (...) Nu este doar o sărbătoare astăzi. E o recunoaștre, un stil de viață, un mod de ați învăța istoria", a spus Rareș Bogdan.

În context, liberalul a reamintit câteva dintre realizările guvernelor liberare, amintind, printre altele, de înființarea Ministerului Muncii, introducerea zilei de muncă de 8 ore. "Toatea astea au făcut-o guverne liberare. (...) Am lângă mine oameni care au reușit. În cele mai grele condiții au reușit absorbția uriașă de fonduri europene. La Cluj, Suceava, Reșita, Alba, Arad, oameni care au înțeles că banii europeni sunt salvarea și nu au mai stat cu mâna întinsă. Au reușit să devină poli regionali. Oamenii ăștia au știut ce avem de făcut", a arătat europarlamentare.

Cu doar câteva zile înaintea finalizării campaniei pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie, liberalul s-a arătat încrezător în ceea ce privește șansele partidului în scrutinul de duminică în ceea ce privește crearea unei majorități puternice, care să asigure o guvernare stabilă, orientată spre investiții și dezvoltare.

"Dacă mobilizăm oastea de 245.000 de mebri vom avea trei ani de liniște, trei ani de parteneriat cu președintele... Dacă mobilizare este - prezența la vot între 35-37%, scoatem peste 30%. Putem să avem o prezență până în 40%. Cu cât crește prezența la vot, cu atât scorul PNL crește. M-aș bucura să avem cât mai sus peste 30%. După noi se află PSD sub 30%, undeva la 25-26%, apoi USR-PLUS - sub 20% cu puțin, apoi urmează trei partide care se bat să intre în parlament: PRO-România, PMP și AUR, o surpriză. UDMR, chiar dacă e cotat în sondaje cu 3,5% - 4%, va avea 6%-7% pe prezență restrânsă", a mai spus Rareș Bogdan.

Pe finalul emisiunii, liberalul a transmis și un mesaj românilor: "La mulți ani, România! Nu uitații să iubiți România în fiecare zi!"


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL