Rareş Bogdan, dezlănţuit: Dăncilă, 'mătura lui Dragnea', aruncă ţara în aer!

Wednesday, 05 September 2018, 16:54 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Rareş Bogdan s-a dezlănţuit împotriva Vioricăi Dăncilă, după declaraţiile acesteia legate de adoptarea rectificării bugetului fără acordul preşedintelui. PSD-ul lui Liviu Dragnea împinge ţara spre o zonă extrem de periculoasă, pentru a-şi rezolva probleme personale, Viorica Dăncilă, incapabilă să înţeleagă ceva, este unealta perfectă, consideră realizatorul "Jocuri de putere".

"Sunt şocat de tupeul pe care-l are Viorica Dăncilă, mi se pare sfidător ca un astfel de om să vorbească despre CSAT, când ea nu înţelege separarea puterilor in stat," a fost prima reacţíe a lui Rareş Bogdan.

"De 28 de ani, rectificările bugetelor institutiilor de siguranţă naţională se fac prin CSAT, dacă nu ţii cont de această cutumă arată că Viorica Dăncilă nu înţelege nici regulile democraţiei, dar nici situaţia extrem de dificilă din jurul nostru, cu Ungaria lui Viktor Orban, Ucraina în conflict cu imperialismul Rusiei, Turcia, care şi ea este un butoi de pulbere. În acest context, în loc să creezi o insulă de stabilitate, un cap de pod al europenismuli în zonă, tu arunci totul în aer, razi toate realizările. (...) Reacţiile extrem de critice ale oficialilor germani, care pun sub semnul întrebării chiar capacitatea României, cu actualul guvern, de a prelua preşedinţia C.E., sunt extrem de relevante", a declarat realizatorul "Jocuri de putere".

"Este un joc perfid pe care-l face această analfabetă funcţional Viorica Dăncilă şi spun asta în condiţiile în care m-am ferit mult timp să o jignesc, dar această femeie este sluga perfectă, cine i-a spus "mătura lui Dragnea" a nimerit-o. Femeia este un pericol pentru că ea nu înţelege ce face, aruncă ţara în aer ca să-i servească interesele lui Liviu Dragnea", a mai declarat Rareş Bogdan, într-o intervenţie telefonică la Realitatea TV. 

 Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri