Rareș Bogdan, anunț important! "Din păcate, sunt nevoit să renunț"

Tuesday, 19 June 2018, 15:16, Sursă: REALITATEA.NET

Rareș Bogdan, realizatorul emisiunii "Jocuri de Putere" de la Realitatea TV, a făcut un anunț important.

Adaugă părerea ta

"V-am rugat, vorbesc insa cu peretii. Va rog, nu mai dati numarul meu de telefon nimanui fara acordul meu. Este un gest ce tine de civilizatie, dar se pare ca nu are legatura civilizatia cu tara aceasta.

Pe 8 august, sunt 21 de ani de cand am acelasi numar de telefon. Din pacate, sunt nevoit sa renunt la acest numar de telefon incepand de astazi.

Oamenilor le este greu sa inteleaga ca nu sunt altceva decat un jurnalist, cu puteri mai mult decat limitate. Nu sunt nici Dumnezeu, nici Presedinte, nici Prim Ministru, nici Procuror Sef. Sunt jurnalist si atat.

Voi comunica noul meu numar de telefon unui numar extrem de restrans de persoane. Restul ma pot contacta pe zona privata a facebook sau pe jocurideputere@realitatea.net", a scris Rareș Bogdan pe facebook.

Citește și: Guvernul a reacționat după materialul realitatea.net. Măsură de ultimă oră!

Rareș Bogdan a dialogat apoi cu cititorii, care au comentat la postarea lui, și a oferit mai multe detalii: "Nu mai pot folosi telefonul aproape deloc. Suna incontinuuuu. Iar cand nu suna primesc zeci de sms, wats up intr-o singura ora. Este infern".

Jurnalistul Realitatea TV i-a răspuns și unui telespectator care l-a atenționat că i-a trimis, în trecut, mesaje pe zona privată a Facebook, dar nu a primit niciodată un răspuns. "Am sa fiu mai atent", i-a replicat Bogdan.