Raluca Olaru și Shahar Peer, calificate în finala de dublu la Baku (WTA)

Saturday, 26 July 2014, 15:51 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Perechea formată din jucătoarea română de tenis Raluca Olaru și cea israeliană Shahar Peer s-a calificat, sâmbătă, în finala probei de dublu din cadrul turneului WTA de la Baku (Azerbaidjan), dotat cu premii totale de 250.000 de dolari, după abandonul cuplului Francesca Schiavone (Italia)/Stefanie Voegele (Elveția), în semifinale, la scorul de 4-3.

Doar 26 de minute au rezistat Schiavone și Voegele, care jucaseră sâmbătă și în semifinalele probei de simplu meciuri de trei seturi, italianca pierzând la ucraineanca Elina Svitolina (N. 2), cu 6-3, 1-6, 4-6, după o oră și 57 de minute, în timp ce elvețianca a cedat după o oră și 46 de minute în disputa cu Bojana Jovanovski (Serbia/N. 5), scor 2-6, 6-2, 4-6.

Raluca Olaru are în palmaresul său trei titluri WTA la dublu, în 2008 la Tașkent (alături de ucraineanca Olga Savciuk), în 2011 la Acapulco (alături de ucraineanca Maria Koritțeva) și anul trecut la Nurnberg (alături de rusoaica Valeria Solovieva). A mai jucat trei finale WTA: în 2008 la Budapesta (alături de germanca Vanessa Henke), anul trecut la Katowice (alături de Solovieva), anul acesta la Nurnberg (alături de Peer).

Olaru (25 ani) și Peer și-au asigurat un cec de 6.400 dolari și 180 de puncte WTA, iar în ultimul act vor înfrunta cuplul Alexandra Panova (Rusia)/Heather Watson (Marea Britanie).Adaugă părerea ta
Alte articole din: SPORT