Coronavirus - România: 19907 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Rareş Bogdan: Dacă CCR îi face jocul lui Dragnea, înseamnă că nu mai vrem în Europa

Wednesday, 10 April 2019, 23:00 Sursă: REALITATEA.NET

"Dacă mâine se ajunge la acest lucru, se va activa articolul 7, cu costuri imense pentru ţară, iar PSD şi ALDE vor dispărea pentru următorii 20 de ani, o astfel de decizie ne-ar aduce la nivel de America Latină, de Pablo Escobar. Dacă era după ei, acum eram în Eurasia", a spus Rareș Bogdan în emisiunea moderată de Denise Rifai.

"Sunt din ce in ce mai puţini cei care se lasă manpulaţi de goarnele social-democrate, ei nu mai pot ieşi nici pe stradă pentru că şi-au bătut joc doi ani şi trei luni de această ţară. Românii îi vor sancţiona la vot," a mai afirmat Rareş Bogdan.

Rareş a vorbit şi despre implicarea şefului statului în această perioadă extrem de tensionată.

 "Preşedintele Iohannis este cel care ţine încă România în Uniunea Europeană, are relaţii excelente cu toţi liderii europeni. Rolul său este să ţină ţara la nivelul de plutire. Dacă nu era Klaus Iohannis, actuala putere arunca în aer relaţia cu SUA, cu Uniunea Europeană", a mai spus fostul realizatorul al emisiunii "Jocuri de putere".

Rareş Bogdan a părăsit Realitatea TV, unde a lucrat timp de aproape 7 ani, alegând să intre în politică, după cum a explicat amplu pentru realitatea.net, joi, 14 martie, imediat după ce totul a devenit oficial.

 


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL