Coronavirus - România: 55241 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Raed Arafat AVERTIZEAZĂ: "Terapiile Intensive sunt PLINE la Bucureşti! Lumea crede că totul e perfect. Nu este!”

Friday, 03 July 2020, 00:10 Sursă: Realitatea.NET

”Oamenii trebuie să respecte regulile de distanțare și de protecție. Pentru tineri, impactul bolii este mic, ei pot fi infectați, dar să nu aibă simptome și să transmită. Un tânăr care nu mai poartă mască umblă peste tot, se întoarce acasă, îl pupă pe bunicul, stă cu mama, stă cu tata. Este un vector de transmitere. Asta e problema pe care nu vor să o înțeleagă.

Nimeni nu e protejat, oricare dintre noi poate să o pățească. Știți cum e chestiunea cu cancerul pe care nimeni nu-l crede până nu are diagnosticul în față? Și aici la fel! Spun că nu există virusul, nu cred în virus și totuși unii care nu au crezut s-au trezit intubați. Dar ei nu au crezut că virusul există”, a declarat Raed Arafat la un post TV.

Autoritățile au anunțat, joi, un nou bilanț al infecțiilor cu coronavirus. Sunt 450 de cazuri noi și 20 de decese. Este cel mai mare bilanț din ultima săptămână.

Până pe 2 iulie, pe teritoriul României, au fost confirmate 27.746 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 20.433 au fost externate, dintre care 19.363 pacienți vindecați și 1.070 pacienți asimptomatici, externați la 10 zile după depistare.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL