Coronavirus - România: 119683 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Putin, tot mai înfuriat de exerciţiile militare NATO. Avertismentul nuclear al Rusiei

Friday, 27 March 2015, 14:32 Sursă: REALITATEA.NET

Presedintele Vladimir Putin a aratat ca este vorba despre "incercari de a incalca paritatea nucleara", in vreme ce un oficial al Ministerului de Externe a amintit ca Rusia dispune de toate mijloacele necesare pentru a contracara amenintarile nucleare.

Moscova considera ca recentele actiuni sunt noi dovezi ca NATO este un bloc anti-rus, care profita de criza ucraineana pentru a-si intari prezenta militara in Europa de Est, scrie Russia Today.

"NATO isi dezvolta fortele de raspuns rapid si isi sporeste infrastructura de langa granitele noastre, inregistram incercari de a incalca paritatea nucleara si crearea segmentelor apararii antiracheta in Europa si Asia-Pacific este accelerata", a observat presedintele Vladimir Putin intr-un discurs la colegiul FSB, joi.

Un purtator de cuvant al MAE rus, Aleksandr Lukasevici, a amintit ca Rusia are la dispozitie toate mijloacele pentru a contracara amenintarile nucleare. La o conferinta de presa, Lukasevici a aratat ca "este momentul ca SUA sa renunte la miscarile unilaterale distructive in sfera apararii antiracheta".


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL