Coronavirus - România: 693644 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Pune datoria la slăbit: scapă de 6 rate la KRUK România (P)

Thursday, 25 April 2019, 08:55 Sursă: REALITATEA.NET

Scapă de 6 rate din datoria la KRUK

Clienţii KRUK care nu au mai putut plăti ratele la credite de nevoi personale sau alte obligaţii financiare faţă de diverşi furnizori pot intra într-un concurs care se încheie cu 3 câştigători. Aceştia vor beneficia de reducerea a 6 rate din datoria fiecăruia. Pentru a participa, clienţii KRUK trebuie să aibă un dosar în colectare amiabilă, să semneze un angajament de plată şi să plătească prima rată. Mai multe detalii se pot oferi chiar de către agenţii KRUK la numărul de telefon *5785 (număr cu tarif normal; costul unui apel este diferit, în funcţie de furnizorul de servicii de telefonie şi de abonamentul ales de fiecare client în parte). Detalii complete în legătură cu concursul sunt prezentate aici: pagina oficială a concursului KRUK România. Concursul este valabil până pe 8 mai 2019. 

Alte modalităţi de a scăpa de datorii la KRUK

O altă campanie pentru clienţii KRUK România este cea de reduceri de Paşte. Până la data 30 aprilie 2019 aceştia pot contacta compania de recuperare datorii la numărul de telefon*5785 şi să ceară o reducere. De asemenea, pot trimite un e-mail la adresa client@kruk.com.ro prin care să solicite mai multe informaţii. 

Clienţii KRUK au acces la informaţii despre datoriile lor oricând şi oriunde, dacă îşi creează un cont gratuit pe e-kruk.ro, platforma online prin care pot genera un angajament de plată, îşi pot actualiza datele şi unde au alte funcţionalităţi care să îi ajute să parcurgă drumul spre o viaţă fără datorii.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL