Coronavirus - România: 112781 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

PSD, în mijlocul unui nou scandal

Friday, 05 October 2018, 14:28 Sursă: REALITATEA.NET

Deputatul PNL Nicolae Giugea, prezent la discuţii, a cerut reprezentanţilor Primăriei Craiova să ia în calcul construirea unei parcări supraterane, oferind indicii şi cu privire la teren, a notat realitateadecraiova.net.

„Această idee, cu taxa, nu va rezolva problema locurilor de parcare din Craiova. Ar trebui să construim o parcare supraterană. Este un spaţiu pe Strada Mihail Kogălniceanu, acolo unde fluxul este de 5.000 de persoane/zi. Sunt multe instituţii acolo şi automat sunt angajaţii, apoi cetăţenii care au nevoie de aceste servicii. Se mai poate gândi un proiect al unei pasarele între gară şi parc. Trebuie să construim, nu să reorganizăm, să taxăm ceea ce avem”, a spus Giugea.

La rândul lor, consilierii municipali liberali au precizat că vor vota împotriva acestei măsuri, atunci când va deveni proiect de hotărâre al Consiliului Local Craiova.

În replică, primarul Mihail Genoiu le-a cerut consilierilor să lase şi cetăţenii să vină cu idei, menţionând că „parcarea supraterană sau pasarela nu se poate face peste noapte”.

În ceea ce-i priveşte pe craioveni, aceştia nici nu vor să audă de extinderea numărului de parcări cu taxă. Oamenii au venit în sală cu pancarte pe care au scris mesaje anti PSD. „Parcări pe bani; Salubritate zero; Drumuri cu gropi”, „Nu vrem dublă taxare” sau „PSD parchează banii craiovenilor în buzunarul lui”, acestea sunt o parte dintre mesajele transmise autorităţilor municipale, conform realitateadecraiova.net.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL