Protest la Fabrica de Armament din Brașov, în ziua în care se împlinesc 36 de ani de la protestele muncitorești împotriva lui Ceaușescu - VIDEO

Oamenii susțin că guvernul le-a redus posibilitatea de a câștiga mai mult
Oamenii susțin că guvernul le-a redus posibilitatea de a câștiga mai mult

Șirul protestelor din Industria de Aparare continua! Sute de salariații ai filialei CARFIL a CN ROMARM SA protestează împotriva aplicării prevederilor "legii austerității", despre care susțin că vor avea ca efect falimentul acestei industrii.

Citește și

Articol partener

PLAYTECH.RO

Oraşul din România care va avea o nouă autostradă. Are doar 7.000 de locuitori, dar este important

Articol partener

TABUHIGHLIFE.RO

Ciara, însărcinată pentru a patra oară, la 37 de ani

Articol partener

BZI.RO

Jador a vorbit despre relația secretă cu Andreea Bălan: „Pentru mine ai fost extraordinară!”

Articol partener

LUMEAPOLITICA.RO

Marcel Ciolacu, anunț de ultimă oră despre plata pensiilor înainte de Paști

Articol partener

PUTEREA.RO

AUR și-a pregătit candidații pentru alegerile locale!

Articol partener

NEWSBUCURESTI.RO

„Pitești, am auzit că îți plac dungile”. Un brand de cosmetice, reclamă jignitoare asociată cu teribila închisoare Pitești

Articol partener

ECOPOLITIC.RO

„Pitești, am auzit că îți plac dungile”. Un brand de cosmetice, reclamă jignitoare asociată cu teribila închisoare Pitești

Actual

Popescu Piedone
Piedone neagă legăturile cu statul paralel și susține că nu-l cunoaște pe Coldea: "Nu vreau să-i pocesc numele...Codlea, Coldea"
Cristian Popescu Piedone neagă că l-ar cunoaște pe Coldea, după dezvăluirea făcute de Realitatea PLUS:

Marcel Ciolacu
Ciolacu: Pe Piedone îl cunosc din anii ’90, era prieten cu fratele meu mai mare. I-am trimis un mesaj, să găsim o formulă să construim pentru Bucureşti
Preşedintele Partidului Social Democrat, premierul Marcel Ciolacu, a afirmat că îl cunoaşte pe Cristian Popescu Piedone din anii ’90 deoarece candidatul PUSL la Primăria Capitalei era prieten cu fratele său mai mare. Ciolacu a precizat că nu era corect din partea sa să îl sune pe Piedone şi să îi ceară să se retragă din cursa electorală, dar că i-a transmis un mesaj pentru a fi găsită o formulă pentru a construi pentru Bucureşti.

Nicolae Ciuca
Nicolae Ciucă: M-am simțit român și la Focșani, și la Suceava, și la Buzău și la mine la Plenița
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat sâmbătă că s-a simţit român şi la Focşani, şi la Suceava, şi la Buzău şi la Pleniţa.

Distributia pensiilor
Poşta Română anunţă că a început distribuirea în avans a pensiilor aferente lunii mai
Compania Naţională ,,Poşta Română” anunţă că a început distribuirea pensiilor pentru luna mai. Pentru plata în avans a pensiilor aferente lunii mai 2024, prin mandat poştal, este virată către Compania Naţională ,,Poşta Română” suma de 1.961.165 mii lei din bugetul asigurărilor sociale de stat, respectiv 339.359 mii lei din bugetul de stat, iar către băncile comerciale suma de 6.346.977 mii lei din bugetul asigurărilor sociale de stat, respectiv 683.898 mii lei din bugetul de stat, precizează compania.

Ultimele stiri

Interlop evadat
Alertă în România: Un interlop periculos a evadat. Fusese recent condamnat
Unul dintre bărbaţii ale căror nume apar în dosarul judecătoarei Ana Maria Chirilă de la Tribunalul Suceava a fost trimisă în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie pentru mai multe infracţiuni, printre care luare de mită şi trafic de droguri, a evadat. Mihai Pînzari fusese scos din arest preventiv, în 25 aprilie şi plasat în arest la domiciliu, iar a doua zi, dimineaţă, poliţiştii l-au gsit la locuinţă, însă după amiază a plecat, după ce a fost condamnat în alt dosar, pentru lipsire de libertate.

Marcel Ciolacu
Ciolacu a făcut anunțul despre posibilitatea reintroducerii stagiului militar obligatoriu în România: Eu am făcut un an și patru luni. A fost cam lungă
Premierul Marcel Ciolacu exclude reintroducerea stagiului militar obligatoriu. ”Cred că acele vremuri s-au dus. România are nevoie de o armată de profesionişti”, a spus Ciolacu. Premierul a dezvăluit că a făcut armată un an şi patru luni. ”A fost cam lungă”, a apreciat Marcel Ciolacu.

O masina a luat foc pe autostrada
O mașină a luat foc pe Autostrada A1 București - Pitești
Un autoturism a luat foc sâmbătă la km 34 al A1 Bucureşti-Piteşti, pe sensul de mers spre capitală, informează ISU Giurgiu.

Vladimir Putin / Foto: Profi Media
Răsturnare de situație în Rusia: Vladimir Putin nu ar fi ordonat asasinarea lui Navalnîi
Preşedintele rus Vladimir Putin probabil că nu a ordonat asasinarea opozantului politic Aleksei Navalnîi, dezvăluie sâmbătă cotidianul de afaceri The Wall Street Journal (WSJ), care citează surse apropiate agenţiilor americane de informaţii.



Vezi emisiunile Realitatea Plus