Protest în Dâmbovița. La Dragodana, primarul și cetațenii au ieșit în stradă ca să ceară…apă

protest apa dambovita
protest apa dambovita

A fost protest la Dragodana, în județul Dâmbovița. Primarul și o parte dintre cetățenii comunei au iesit în stradă ca să ceara apă. „Nu se mai poate așa, Vă implor faceți ceva”, este mesajul disperat al primarului adresat Companiei de Apă Târgoviste Dâmbovița, societate ce asigură livrarea de apă potabilă în comună. Reprezentanții Companiei au anunțat că apa potabilă se livrează după program în localitate, dar și în alte zone din Dâmbovița din cauza secetei pedologice, informează realitateadedambovita.net.

Citește și

Articol partener

PLAYTECH.RO

Gigantul auto din China intră în România. Ce au pregătit asiaticii pentru țara noastră

Articol partener

TABUHIGHLIFE.RO

Ciara, însărcinată pentru a patra oară, la 37 de ani

Articol partener

BZI.RO

Cutremur în lumea interlopă! A murit Costel Corduneanu de la Iași

Articol partener

LUMEAPOLITICA.RO

Perioada care va fi luată în calcul la obținerea pensiei: ”Este o noutate! Stagiul de cotizare va crește cu câțiva ani!”

Articol partener

PUTEREA.RO

La New York începe un proces istoric: Trump va fi judecat pentru tăinuirea banilor

Articol partener

NEWSBUCURESTI.RO

Programul trenurilor CFR Călători în minivacanța de 1 Mai și Paște

Articol partener

ECOPOLITIC.RO

Reacţia Ambasadei Iranului în România, după atacul asupra Israelului: Am acționat în legitimă apărare în limitele articolului 51 din Carta ONU

Actual

Nu știm ce mâncăm! România testează o probă pentru 200 de tone de carne de pui: raport cu concluzii îngrijorătoare
Nu știm ce mâncăm! România testează o probă pentru 200 de tone de carne de pui: raport cu concluzii îngrijorătoare
România testează o probă pentru 200 de tone de carne de pasăre, sunt datele îngrijorătoare de la Autoritatea Europeană pentru Siguranța Alimentelor. În raportul oficial al instituției europene apare că laboratoarele din țara nostră au făcut doar 2.721 de teste pentru peste 522 de mii de tone de carne de pasăre. Loturile de carne au provenit din producția internă sau a adusă din afara țării. 

Robert De Niro își deschide un hotel de lux pe litoralul Mării Negre
Robert De Niro își deschide un hotel de lux pe litoralul Mării Negre. Unde se află stabilimentul pentru turiștii cu dare de mână
Robert De Niro își deschide un hotel de lux pe litoralul Mării Negre, care se va afla la 100 de kilometri de Vama Veche. 

Trupul mutilat a fost găsit pe un câmp de lângă A1
Lovitură uriașă pentru turcul care a măcelărit-o pe Mirela. Solicitarea făcută de avocați îi poate aduce o condamnare mai aspră
Răsturnare de situația în cazul omului de afaceri turc acuzat că a ucis și tranșat trupul unei femei. O solicitare de ultimă oră a avocaților familiei victimei poate schimba radical datele problemei, iar criminalul riscă să primească o pedeapsă mult mai dură. Atenție, descrieri cu un puternic impact emoțional.

Negociatorul şef al Iranului în domeniul nuclear, Ali Bagheri Kani. Foto: Profimedia
Iranul tună și fulgeră: În cazul unor represalii ale Israelului va răspunde „în câteva secunde” cu ”arme neutilizate până acum”
Tensiunile dintre Iran și Israel ating cote alarmante, pe fondul avertismentelor emise de autoritățile iraniene. Autorităţile iraniene au avertizat în ultimele ore că vor răspunde "în câteva secunde" cu "arme neutilizate până acum" unor posibile represalii ale Israelului după atacul iranian cu drone şi rachete de sâmbătă asupra statului israelian.

Social

Gestul extrem la care a recurs o clientă, într-un supermarket din Constanța. Femeia s-a cocoțat pe o vitrină frigorifică, în căutarea cărnii de pui/ Captură foto
Gestul extrem la care a recurs o clientă, într-un supermarket din Constanța. Femeia s-a cocoțat pe o vitrină frigorifică, în căutarea cărnii de pui - FOTO
Uneori, dorința de a pleaca din supermarket cu produsul dorit îi poate determina pe clienți să apeleze la soluții extreme. La Constanța, spre exemplu, o femeie a fost surprinsă recent că escalada, la propriu, frigiderele de la raftul de produse din carne proaspătă dintr-un supermarket. Totul, pentru a ajunge la casoleta cu carne de pui mult-dorită. Femeia nu a ținut cont nici de riscul la care se expune, nici de cel care va plana asupra clienților magazinului și chiar a familiilor acestora.

Podul peste Dunăre de la Brăila a crăpat din nou
Podul peste Dunăre de la Brăila a crăpat din nou. Ministrul Grindeanu recunoaște: „Există neconformități”
Podul peste Dunăre de la Brăila a crăpat din nou, după ultimele reparații de acum câteva luni. În unele zone, au apărut denivelări care măsoară și 10 centimetri. 

Percheziţii în Constanța, într-un dosar de înşelăciune şi fals în declaraţii cu un prejudiciu de  255.000 de lei
Percheziţii în Constanța, într-un dosar de înşelăciune şi fals în declaraţii cu un prejudiciu de 255.000 de lei
Poliţiştii constănțeni efectuează, marţi, percheziţii la locuințele a două persoane bănuite de înşelăciune şi fals în declaraţii. Potrivit IPJ Constanța, acestea sunt acuzate că au primit bani în avans pentru cumpărarea unor locuinţe pe care, de fapt, nu le deţineau şi care nici nu erau de vânzare. Prejudiciul estimat nu este deloc de neluat în seamă. Din contră, acesta se ridică la suma de 255.000 de lei.

Legea anti-păcănele, praf în ochii votanților
Legea anti-păcănele, praf în ochii votanților. De ce nu îi va opri pe jucătorii împătimiți
Deși legea care interzice accesul la păcănele a fost votată, o mare parte din populația României va avea în continuare acces la sălile de jocuri. Legea nu este aplicată peste tot, ci doar în satele și orașele mici. În schimb, în localitățile cu peste 15.000 de oameni sălile de jocuri sunt arhipline și se găsesc la fiecare colț de stradă. 

Local

Tragedie în Olt! Un băiat, de trei ani, a murit după ce o poartă a căzut peste el
Tragedie în Olt! Un băiat, de trei ani, a murit după ce o poartă a căzut peste el
O tragedie a lovit localitatea Mărunței, județul Olt. Marți, un copil de doar trei ani a murit după ce o poartă de acces s-a prăbușit peste el. Incidentul a stârnit consternare și durere profundă atât în rândul familiei minorului, cât și în rândul vecinilor.

Evrei deportați, pe malul Nistrului: foto Memorialul Holocaustului, Ierusalim  Exclusiv
Veste bună pentru cei peste 200.000 de urmași ai persoanelor persecutate care sunt amânați cu plata drepturilor prin legea 154/2021. Ce promite Marcel Boloș?
Ministrul Finanțelor, Marcel Boloș, le dă o veste bună urmașilor persoanelor persecutate politic sau deportate, ale căror drepturi acordate de legea 154/2021 sunt amânate la plată pentru al treilea an la rând. Boloș a anunțat, în exclusivitate la Realitatea Plus, că dacă încasările ANAF sunt la nivel estimat, așa cum s-a întâmplat în primele două luni, va propune punerea în plată la prima rectificare bugetară. 

Formația U2 în concert (Profimedia)
Bono si U2, mesaj de susținere pentru Israel: "Nu ne pot răpi mândria!" - VIDEO
Bono, solistul legendarei formații U2, a transmis un mesaj emoționant după masacrul comis de teroriștii Hamas în Israel. Cunoscut drept un susținător înfocat al drepturilor omului, muzicianul irlandez a dedicat "copiilor minunați" care au pierdit în deșert piesa "Pride", un omagiu adus marelui militant de culoare Martin Luther King.

Tânăr de 20 de ani, reținut după ce a sechestrat și abuzat sexual o fată de 15 ani
Tânăr de 20 de ani, reținut după ce a sechestrat și abuzat sexual o fată de 15 ani, la Ialomița
Tânăr de 20 de ani, reținut după ce a sechestrat și abuzat sexual o fată de 15 ani, la Ialomița. Băiatul a fost reținut după ce a sechestrat și abuzat sexual o fată de 15 ani. Pe numele agresorului a fost emis și un ordin de protecție.

Ultimele stiri

Cătălin Cîrstoiu / Foto: Inquam Photos
SONDAJ CURS: Campania cu usturoi și pozele cu flori nu au picat bine votanților: Nicușor și Piedone pierd procente. Cîrstoiu, singurul în creștere
Medicul candidat Cătălin Cîrstoiu recuperează spectaculos din distanța față de contracandidați în cursa pentru Primărie.

Cod galben de fenomene periculoase: ANM anunță vânt puternic, grindină și ninsori. HARTA actualizată
Cod galben de fenomene periculoase: ANM anunță vânt puternic, grindină și ninsori. HARTA actualizată
Administrația Națională de Meteorologie a emis o atenționare cod galben de fenomene extreme pentru aproape jumătate din țară: vremea va intra într-un proces semnificativ de răcire. Potrivit meteorologilor, România va fi măturată de vijelii. În plus, grindina va afecta tot mai multe regiuni, existând riscul producerii de pagube culturilor. 

Ozempic/Profimedia
Operațiunea "Blocada", în online. Peste 250 de site-uri care vindeau medicamente pentru slăbit și diabet contrafăcute au fost închise: care erau principalele piețe de desfacere
O firmă de securitate cibernetică a eliminat peste 250 de site-uri web care vindeau versiuni false ale medicamentelor pentru slăbit şi diabet din clasa GLP-1, extrem de populare în perioada asta. Site-urile web eliminate pentru vânzarea de GLP-1 false au reprezentat puţin peste 15% din cele 1.655 de site-uri web raportate de BrandShield anul trecut pentru comercializarea de medicamente contrafăcute, inclusiv medicamente legate de hormoni, medicamente pentru sistemul nervos central şi tratamente pentru cancer. 

Un accident nuclear la Zaporojie ar putea avea consecințe mai dramatice decât cel de la Cernobîl
Pericol de accident nuclear la cea mai mare centrală din Ucraina, la distanța relativ mică de granița României
"Ne apropiem periculos de un accident nuclear" la cea mai mare centrală nucleară din Europa, de la Zaporojie, a avertizat şeful Agenţiei Internaţionale pentru Energie Atomică. Oficialul a precizat că atacurile din ultima vreme asupra gigantului energetic prezintă un grad ridicat de risc, chiar dacă reactoarele sunt oprite.



Vezi emisiunile Realitatea Plus