PROPRIETAR-SURPRIZĂ a PĂDURII DE CANNABIS şi a laboratorului de droguri: "Pentru clienţii de lux"

Saturday, 23 September 2017, 13:04 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Potrivit anchetatorilor, Marius Cîrpean, fost comisar-şef al Gărzii de Mediu din judeţul Caraş- Severin, precum şi fiul acestuia au fost reţinuţi, după ce în locuinţa lor au fost descoperite aproximativ 400 de plante de cannabis, dar şi un laborator de prelucrare a drogurilor.

În casa şi curtea lui Cîrpean din Berzovia, procurorii au descoperit o adevărată pădure de cannabis.

„Au fost identificate şi ridicate: două culturi in-door de droguri, o cultură out-door de droguri, aproximativ 400 de plante de cannabis în diferite stadii de creştere şi prelucrare, bunuri folosite la cultivare, creştere şi prelucrare de droguri, bunuri şi înscrisuri care dovedesc activitatea infracţională”, informează DIICOT într-un comunicat de presă.

Drogurile erau destinate unor clienţi de lux, care obişnuiesc să participe la petrecerile din cluburile din judeţ.

„Dezvoltarea pieţei a fost posibilă datorită calitaţii canabisului, procedeul de cultivare fiind realizat la standarde ridicate, fiind folosite instrumente şi produse specifice culturilor in-door şi out-door de droguri, procurate prin intermediul internetului”, se mai arată în comunicat.

În cauză există suspiciunea rezonabilă că începând cu anul 2016 mai multe persoane au început cultivarea de canabis în mediul rural, în zona orașului Bocșa, jud. Caraș-Severin, ulterior dezvoltându-și o adevărată piață  de distribuție în toată zona.

La sediul DIICOT- Biroul Teritorial Caraş-Severin urmează a fi aduşi 8 suspecţi, în vederea audierii.

    


Vezi mai multe


Adaugă părerea ta
Alte articole din: SOCIAL